Kostplan på 4000 kalorier

673
kostplan på 4000 kalorier

Her er der en kostplan på 4000 kalorier(4015 kalorier), hvor der 389 g protein, 375 kulhydrater og 106 g fedt. Det svarer til 39% protein, 37% kulhydrat og 24% fedt. Du kan finde kostplanen herunder.

Kostplan på 4000 kalorier

Måltid 1

Måltid 1 består af 200 g skinke og 4 æg på panden, som du så smider ovenpå tre stykker rugbrød.

Måltid 2

Mål 2 består af en blanding af havregryn, peanutbutter og proteinpulver. Du kan spise en banan ovenpå blandingen eller ved siden af. Dette måltid kan du spise lige efter din morgentræning, hvis du træner om morgenen.

Måltid 3

Måltid 3 består af en proteinbar fra bodylab, hvor du spiser 2 skiver rugbrød med en dåse tun og 2 hele æg. Tun og æg smager rigtig godt, når det bliver blandet sammen.

Måltid 4 og Måltid 5

Måltid 4 og 5 er den klassiske ris og kylling med grøntsager. Jeg plejer en stor portion, som jeg fordeler ud i 5 små portioner, som jeg så putter i 5 stk tupperware. Det gør at jeg har ris og kylling med grøntsager fordelt ud i 5 portioner, så jeg har til 2 dage ca.

Måltid 6

Måltid 6 er det sidste måltid på dagen. Jeg plejer altid spise dette måltid efter træning om aftenen. Når jeg er færdig med træning, plejer jeg at drikke mit proteinpulver, og så spiser jeg skyr med mandler, når jeg kommer hjem fra træning. Skyr har et højt indhold af proteiner og så smager det fantastisk sammen med mandler.

Forrige artikelVægtskiver
Næste artikelLav din kylling hurtigt med en Universal Grill
Mit navn er Thomas Bonderup, og det er mig som skriver her på blivstor.dk. Jeg har spillet håndbold på højeste plan i mange år, og jeg har en stor passion for vægtløftning og bodybuilding. Jeg elsker at træne og spise sundt, og alt jeg skriver her på bloggen er for at hjælpe dig med din kost og træning.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here