Proteinella

557
Proteinnella billede

Proteinella er en sund netella, som har et højt indhold af protein og et lavt indhold af sukker. Proteinella indeholder hele 21,4 g protein og kun 2,1 g sukker pr 100 g. Den populære Ferrero nutella indeholder til sammenligning 6 g protein og 56,7 g sukker pr 100 g. Pr

Proteinella hos Bodylab.dk (250 g)

49,00 DKK

Gå til forhandler

Proteinella hos Bodyman.dk (250 g)

49,00 DKK

Gå til forhandler

Proteinella er baseret på hasselnødder, fedtfattigt kakaopulver og valleproteinisolat, så du kan får den lækre smag af nutella men samtidig også en masse proteiner. Det er godt nyt til dig, som elsker nutella, da du nu kan spise proteinella uden at det går ud over dine makroer.

Proteinella bruges typisk som et proteinrigt smørepålæg, men du kan også bruge proteinella i alle opskrifter, hvor der bliver brugt almindeligt nutella med sukker. Du får dermed meget sundere kager/bagværk, hvis du anvender proteinella i dine opskrifter. Så kan du bruge det sammen med proteinpulver, så du får et rigtig højt indhold af protein i dine opskrifter. Hvis du vil godt i gang med alt det her proteinbagning, er det bare med at få produkterne hjem, så du kan komme i gang med at bage.

Proteinella Næringsindhold

Her er der en oversigt af næringsindholdet i proteinella. Du kan finde en liste med alle ingredienser som er i proteinella længere nede.

NæringsindholdIndhold pr. 100 g
Energi2.080 kJ / 496 kcal
Fedt35 g
-heraf mættede fedtsyrer6,7 g
Kulhydrater39 g
-heraf sukkerarter2,1 g
Protein21,4 g
Salt0,1 g

Proteinella Ingredienser

  • Maltitol
  • Vegetabilsk fedtstof (raps, palme, kokos)
  • Valleproteinisolat(indeholder mælk)
  • 11% hasselnødder
  • 6% fedtfattigt kakaopulver
  • Sojalecithin
  • Aroma
  • Proteinella kan indeholder spor af mandler
Forrige artikelSund morgenmad
Næste artikelTræningsbukser til mænd
Mit navn er Thomas Bonderup, og det er mig som skriver her på blivstor.dk. Jeg har spillet håndbold på højeste plan i mange år, og jeg har en stor passion for vægtløftning og bodybuilding. Jeg elsker at træne og spise sundt, og alt jeg skriver her på bloggen er for at hjælpe dig med din kost og træning.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here