3 fede GASP t-shirts

gasp t-shirt

GASP er kendt for at lave træningstøj og træningsudstyr i meget høj kvalitet. Mange af de helt store bodybuildere bruger GASP tøj i forbindelse med deres træning. Bodybuilderen Branch Warren bruger blandt andet GASP tøj, når han træner. T-shirtsene af mærket GASP kan fås i følgende farver: Sort, grå og orange. Du kan få t-shirten i størrelse M,L, XL, XXL, og XXXL. T-shirten har et råt, da den er forholdsvis simpel i udseende. Der er et stort GASP logo på ryggen, og et lille GASP logo på venstre skulder og i venstre side. På begge ærmer er der en kontrast synlig, som styrke det rå look endnu mere.

Fremhæver figuren

Når du træner puster musklerne sig op, og det er også kendt som ” the PUMP”. Nogle t-shirt sidder bare ikke særlig godt, når alle musklerne er pumpet godt op. Denne GASP t-shirt er udviklet til træning, og giver dig derfor den bedst mulige komfort. T-shirten fremhæver din figur bedst muligt, og er generelt dejlig at have på, når der skal trænes hårdt.

Kan købes via Bodyman.dk

Bodyman.dk er et af de førende firmaer i Danmark, som sælger træning og kosttilskud. De har 9.2 ud af 10 i rating på trustpilot, som svarer til perfekt. Når du handler med bodyman får du altid en rigtig høj service, og bliver mødt af en meget høj professionalisme til rigtig gode priser.

Sort GASP t-shirt

sort gasp t-shirt

Gå til Sort GASP t-shirt

Grå GASP t-shirt

gra gasp t-shirt

Gå til Grå GASP t-shirt

Orange GASP t-shirt

orange gasp t-shirt

Gå til Orange GASP t-shirt

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here