Arnold Schwarzenegger træning

Arnold Schwarzenegger er en legende, når det kommer til bodybuilding. Hvis du vil se Arnold Schwarzenegger træning, så er du kommet til det rette sted. Jeg har fundet en rigtig fed video, som tager dig tilbage i tiden til dengang Arnold trænede. Her får du indblik i, hvor stor og stærk Arnorld egentligt var, og hvor meget gas han gav den til træning med vægtene. Så er der rockmusik lige for at få stemning helt i top. Se videoen med Arnold Schwarzenegger træne, du vil ikke fortryde det :-).

Information om Arnorld

Han har vundet Mr Olympia hele 7 gange, arbejdet som guvernør, og han har været med i rigtig mange store film(terminator). Han er beviset på, at man kan nå langt med hårdt arbejde. Hvis du vil have store lægmuskler som Arnold Schwarzenegger, så bør du læse med her om lægmaskiner, hvor du blandt andet finder hans træningsprogram til træning af lægmusklerne. Du finder også andre gode styrketræningsprogrammer her på blivstor.dk.

Arnold den dag i dag

Arnorld træner selv den dag i dag, selvom han efterhånden er blevet en ældre herre. Det er selvfølgelig på et noget lavere plan, men formen fejler da ikke noget af 68 årig at være. Han har lige lavet en ny Terminator film, hvor han stadig hopper rundt som i gamle dage. Jeg har fundet en video, som viser træning af Arnold fra sine unge dage, og fra 2013 hvor han var 66 år gammel.

Hvis du interesseret i flere film om bodybuilding, så vil jeg anbefale dig at se en bodybuilding dokumentar. Pumping Iron er især rigtig god, hvis du vil se mere Arnold Schwarzenegger træning. Den kan ihvertfald varmt anbefales.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here