Bænkpres sæt

Her er der et lækkert bænkpres sæt fra getbig.dk. Bænkpres sættet består af en bænkpres bænk, vægtstang(vejer 10 kg) og jern vægtskiver. Det er alt hvad du skal bruge, for at komme godt i gang med bænkpres. Så kan du selv vælge, hvor mange vægtskiver du vil have, og hvor meget de skal veje.

Jeg vil anbefale at du starter ud med følgende vægtskiver af jern, så du samlet har 105 kg i vægtskiver og 10 kg i vægtstangen:

  • 2×20 kg
  • 2×10 kg
  • 4×5 kg
  • 8×2.5 kg
  • 4×1.25 kg

Så har du 115 kg i alt med vægtstang, som du kan bruge til at lave bænkpres. Så har du nemlig god mulighed for at udvikle dig styrkemæssigt lang tid frem, da 115 kg i bænkpres er en del. Du finder alle dele til bænkpres sættet i nedenstående tabel. Her kan du trykke dig videre til de enkelte dele ved at trykke på de blå knapper i tabellen. Her bliver du så ført videre til getbig.dk, hvor du så kan købe alle delene.

Bænkpres bænkBænkpres bænk
Pris: 1099 kr
God bænkpres bænk til træning af bænkpres. Den kan klare 200 kg i belastning, og det vil sige at du kan lave øvelsen bænkpres op til 200 kg på bænkpres bænken. Der er god polstring i bænkpres bænken, så du ligger godt, mens du styrketræner. Bænkpres bænk kan også bruges til at holde vægtstangen i forbindelse med øvelsen bend over row. Bænken kan bruges både af nybegynderen og den mere erfarne med styrketræning.
Gå til bænk
180 cm vægtstang180 cm vægtstang
Pris: 399 kr
Her er vægtstangen, som passer til ovenstående bænkpres bænk. Vægtstangen har en længde på 180 cm, og så passer den til vægtskiver på 30mm. Vægtstangen vejer 10 kg, og der medfølger vægtlås, så du kan fastlåse vægtskiverne, når du laver bænkpres eller bend over row. Du skal huske at vægtstangen også kan bruges i squat racks, hvis du vil i gang med squat. Det er en øvelse, som varmt kan anbefales.
Gå til vægtstang
Vægtskiver til bænkpres sætVægtskiver til bænkpres sæt
Pris: Fra 15-490kr
Her er vægtskiverne, som passer til vægtstangen på 180 cm. De er lavet af jern, og selve hullet i vægtskiven har en diameter på 31mm, hvor vægtstangens diamter er på 30mm. Vægtskiver og vægtstang passer derfor godt sammen. Jern vægtskiverne kan fås i forskellige vægtstørrelser. De starter fra 0.5 kg og går helt op til 30 kg. Når du køber vægtskiverne, er det en god ide, at du køber 2 af de samme vægtskiver, så du har vægtskiver til begge sider af vægtstangen.
Gå til vægtstang

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here