Bænkpres teknik

Her finder du hjælp til at få bedre bænkpres teknik, så du kan få bedre resultater med din træning, og du kan undgå dumme skader i skulder og bryst.

Video omkring bænkpres teknik

Maxer.dk er en rigtig god hjemmeside, hvis du søger gode råd omkring teknik i styrketræning. Du kan starte med at se denne video, som går i dybden med bænkpres og hvordan øvelsen udføres med det rette teknik.

Meget af videoen foregår på en træningsbænk, hvor han løfter vægtstangen, så du tydeligt kan se bænkpres teknikken. Videoen er 4 minutter lang, og blivstor.dk anbefaler at du ser hele videoen, så du får det hele med. Det gør også at du undgår at lave alle begynderfejl i forbindelse med bænkpres. Hvis du har en god bænkpres teknik fra start, vil du også opleve en meget bedre fremgang med dit bænkpres, og du vil undgå dumme skader i skulderen. Tror mig – det er ikke sjovt at få en alvorlig skulderskade.

Jeg har selv haft en ledlæbe læsion, som jeg fik i forbindelse med håndbold. Her skulle jeg under kniven, og du kan du meget vel også komme, hvis du laver dårlig teknik i bænkpres over en længere periode. For på et eller andet tidspunkt går det galt, så det er bare med at komme godt fra start. Nok om det – Se hele videoen først, og så kan du læse med igen længere nede.

Styr på det basale i bænkpres – Hvad nu?

Nu har du godt styr på de helt basale omkring bænkpres teknik. Nu handler det om at få din nye viden brugt i praksis. Så tag ned i fitness og fortsæt på dit styrketræningsprogram. Hvis du ikke har noget styrketræningsprogram, vil jeg anbefale at du læser med omkring styrketræningsprogrammer – klik her. Du vil helt klart få de bedste resultater med dit bænkpres, hvis du følger et fast program, så der kommer struktur på dit bænkpres og træning til bryst.

Hvis du ikke lavet bænkpres, og du gerne vil i gang med bænkpres, så er et bænkpres sæt en god start. Her får du alt hvad du skal bruge, så du kan komme i gang med at lave bænkpres med den rigtige teknik. Så kan du få det drømmebryst, som du altid har drømt om.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here