Better Bodies Trænings Polo

Better Bodies trænings polo

Rigtig fed sort Better Bodies trænings polo, som får dig til at se godt ud. Poloen har Better Bodies tekst på brystet og øverst venstre skulder. Udover det er der et logo på højre ærme. Da det er en meget flot polo, kan den også bruges til andet end træning. Den kan bruges i hverdagen, og kan sagtens gå an, hvis du skal i byen eller andet, hvor der skal pænere tøj i brug. Poloen passer rigtig godt sammen med et par pants fra Better Bodies. Så er du ihvertfald klædt godt på når du skal i gang med at træne efter dit styrketræningsprogram.

Better Bodies Polo

Better bodies trænings polo
Set hos Bodyman.dk

 

Better Bodies Pants

Better Bodies Træningsbukser
Set hos Bodyman.dk

Der er lommer i bukserne, og de kan spændes ind ved maven. Et par bukser i forbindelse med træning er rigtig dejligt at have. De giver en ekstra varme under træningen, så du kan performe bedst muligt. De hjælper også med at holde på varmen, når du skal til og fra træning. Danmark er et koldt land de fleste måneder, og du nemt blive syg, hvis du ikke har nok tøj på. Efter træning er kroppen faktisk mere følsen over for sygdomme sygdomme, så det er med at få godt med tøj på.

I de helt kolde vintermåneder hjælper træningsbukser rigtig meget, da du hurtigere får varmen, som hjælper dig med at komme hurtigere i gang med træningen.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here