De bedste træningshandsker til fitness og styrketræning

Træningshandsker er ganske fornuftigt tilbehør at bruge i forbindelse med styrketræning. Træningshandsker giver dig nemlig mere kontrol til dine løft, da der er håndledsstøtte i træningshandsker, og så undgår du svedige hænder. Du får også færre vabler, når du træner med træningshandsker. Jeg har også kigget nærmere på 3 forskellige træningshandsker, som du kan købe hos 3 forskellige forhandlere.

Blivstor.dk har også skrevet om fat gripz, som er nyt smart stykke træningsudstyr, som du kan sætte på vægtstangen.

Træningshandsker giver mere kontrol og færre vabler

Sved og vabler på hænder er ikke det mest optimale, når man styrketræner. En god billig træningshandske klarer dette problem til det fulde. Træningshandsken beskytter dine hænder, så du undgår at slide dine hænder for meget. Træningshandsken er svedtransporterende og du undgår dermed de svedige hænder, som gør det svært at træne 100% fordi vægten glider. Det kan hurtigt gå meget galt, hvis vægten glider ud af dine hænder. Det sker som regel, når man er udmattet i de sidste par sæt efter en lang hård træning. Træningshandsker giver et bedre greb og det gør at du kan fokusere fuldt ud på træningen. Når man fokusere fuldt ud på træningen er teknikken i øvelserne meget bedre, og man opnår dermed de bedste resultater.

Træningshandsker giver håndledsstøtte

Bænkpres er en øvelse, som kan være rigtig hård ved håndledende. Træningshandsken indeholder håndledsstøtte, så dine håndled ikke bliver belastet for meget. Det er nemlig meget vigtig at undgå skader, hvis man vil have succes med en sport som styrketræning. Et overbelastet håndled kan hurtigt koste et par uger, hvor du ikke kan træne igennem. Resultaterne er ikke ret gode, og det giver en dårlig følelse i kroppen. Den følelse med at træningen går rigtig godt, er noget af det bedste, så husk nu og passe på dig selv.

Et par træningshandsker er en god investering

En træningshandske er en god investering, da det passer på dine hænder og håndled, og sørger for at du fx ikke taber et håndvægte ud over dig og får en meget slem skade. En meget slem skade kan hurtigt gøre, at du ikke kan træne i ugevis, og dette problem kan en træningshandske hjælpe imod.

Better Bodies træningshandske fra bodyman.dk

træningshandske better bodies

Pris: 229 kr

Gå til forhandler

Best Body træningshandske fra getbig.dk

best body træningshandske

Pris: 227 kr

Gå til forhandler

Elite Glove træningshandske fra bodylab

Billig træningshandske med støtte

Pris: 239 kr

Gå til forhandler

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here