Bodybuilding app til smartphone – god hjælp til dig der gerne vil i bedre form

Lifesum er en rigtig god bodybuilding app til kost, som du kan bruge til at få et nemmere liv som bodybuilding. Få styr på kosten i dag med Lifesum.

Lifesum

Link: https://lifesum.com

Lifesum er den bodybuilding app, som jeg selv har brugt mest. Det er fordi, at Lifesum er en app, som er rigtig god til at holde styr på kosten, og så er den samtidig rigtig nem at bruge. Der er ikke så meget fyld. Designet er simpelt og meget brugervenligt, så du nemt og hurtigt kan tilføje dit bodybuilder måltid. Lifesum er gratis at bruge, og så kan du så opgraderer app’en til pro-versionen, hvis du ønsker flere funktioner.

Lifesum har et simpelt design

En af de bedste ting ved Lifesum er det simple design. Her er der et billede af noget af forsiden på appen, hvor man så kan se, hvor mange kalorier man har spist, hvor mange kalorier der er tilbage, hvor kalorier man har forbrændt, og ligeledes hvor meget kulhydrat, protein og fedt der er tilbage. Der er super smart, da det er godt at have styr på kosten, da den betyder så meget for bodybuilderen. Så kan du bare åbne appen, og så ved du, hvor meget mere du skal spise i løbet af dagen.

Simpel design

Det er også muligt at få en oversigt af makrofordeling i procenter i appen. Så kan du nemt se, om du lige skal spise nogle flere proteiner eller kulhydrater.

kost app

Scan stregkoden med dit kamera

En anden fed feature ved Lifesum er at du kan scanne stregkoderne på madvarerne. Så finder appen selv næringsoplysninger, så du ikke selv skal indtaste næringsoplysningerne for dine madvarer. Det gør at du sparer en masse tid som bodybuilding, og det er guld værd. Det er ikke nemmere end lige at scanne sin pose med havregryn, og så er det hele ellers kodet ind i appen. Så skal du bare indtaste, hvor mange gram du har spist.

Jeg plejer altid at lave meget af mit mad på en gang, og her bruger jeg selvfølgelig lifesum i stor stil. Når maden er lavet færdig, smider jeg det i mit bodybuilding tupperware, hvor jeg så vejer maden. Det hele indtaster jeg i appen hurtigt og nemt, og så er den ged ellers barberet. Det bliver ikke ret meget nemmere. Hvis jeg spiser noget yderligere i løbet af dagen, så indtaster jeg det hurtigt i Lifesum.

Tilføj mad manuelt

Der er også rigtig nemt at tilføje mad manuelt. Lifesum har en stor liste indbygget af madvarer, som du kan søge i. Hvis du fx har spist 3 æg, kan du skrive “æg” i søgefelter, og så vil der komme en lang liste af forskellige slags æg. Hvis du ikke kan finde din madvare på listen, kan du selv oprette dine madvarer, som du så kan tilføje nemt igen senere.

Tilføj mad manuelt

Pro-versionen

Pro-versionen er på abonnement basis, hvor du betaler et lille beløb hver måned. Pro-versionen indeholder diæter, synkronisering med andre fitness apps, tilføj ubegrænsede opskrifter, mere detaljerede næringsoplysninger, målinger af talje, brystkasse og arme og en dagbogfunktion. Hvis du virkelig går op i kosten, er pro-versionen lige noget for dig.

Vil du have mere succes som bodybuilder? Så kig på nærmere på en badevægt til bodybuilding eller køb dig et nyt lækkert bænkpres sæt. Et godt styrketræningprogram er også meget vigtigt som bodybuilder, og er noget du bør kigge nærmere på.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here