Bodybuilding motivation

Bodybuilding kan godt være en hård sport indimellem, da der er meget træning med vægte og en kostplan, som skal følges hverdag. Det kan især være rigtig hårdt, hvis motivationen ikke er der. For at hjælpe dig med at få motivationen tilbage, har jeg samlet en helt masse videoer med bodybuilding motivation. Du finder også nogle tips og tricks, som kan hjælpe dig med motivationen i forhold til kost og træning.

Hvordan jeg holder min motivation høj

Det der virker rigtig godt for mig i forhold til motivation, er at have en god grund til at træne og spise sundt. Find ud af hvorfor du egentlig spiser og træner som du gør. Der skal være et godt svar på, hvorfor jeg træner og spiser som jeg gør. Her er der nogle eksempler på svar til sådan et spørgsmål. Det kan må gerne være en kombination af flere ting.

Jeg træner og spiser sundt, fordi jeg gerne vil have et godt helbred, så jeg altid kan hjælpe mine venner, familie og andre mennesker. Jeg træner og spiser sundt, fordi jeg gerne vil øge mine chancer hos det modsatte køn. Jeg træner og spiser sundt, fordi jeg gerne vil vinde en konkurrence. Jeg træner, fordi jeg elsker alt det sociale det medfører.

Det kan også hjælpe lidt at få motiovationen fra andre. Hvis jeg ikke lige føler for en træning, plejer jeg altid at se sådan nogle bodybuilding motivations videoer, hvor professionelle bodybuildere træner. Det sætter altid godt gang i mig, så jeg kan blive klar til den til kommende træning. Du kan prøve at se nogle af nedenstående videoer.

Bodybuilding motivations videoer

Her er der en oversigt med bodybuilding motivations videoer. Jeg har samlet nogle af de mest populære videoer fra youtube.

Whatever It takes

Zyzz – The Legacy

Zyzz er meget populær på youtube, og du kan læse mere om ham her.

Arnold Schwarzenegger Motivation

Pain is Temporary

No Time To Waste

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here