Det bedste bodybuilding tupperware til opbevaring af mad

Bodybuilding tupperware er noget enhver bodybuilder bør have i sit køkken, da det gør forberedelsen af mad meget nemmere. Ved bodybuilding tupperware mener jeg tupperware, som passer til bodybuilderes måltider, så han/hun nemt kan have maden med sig rundt i løbet af dagen. Mange bodybuildere laver også tit store portioner mad ad gangen, og her er det også en god ting at have godt tupperware, så du nemt kan fordele maden, så det passer til dine makrotal under bulk eller cut.

Tupperware sæt med bestik

Jeg laver fx altid alt mit mad på en gang, så jeg har mad klar til 1-2 dage frem. Så skal jeg heller ikke bruge så meget tid på at tælle kalorier flere gange om dagen, da jeg tæller kalorierne, når jeg laver alt maden på en gang. Så ved jeg fx at der er x antal kalorier, protein, kulhydrater og fedt i denne madboks med kylling, ris og grøntsager, og noget andet i denne madboks med laks og grøntsager.

Godt tupperware som bodybuilder er guld værd, da enhver bodybuilder ved hvor stor en betydning kosten har. Hvis du ikke kan have mad med rundt i hverdagen, jamen så får du ikke ret godt resultater som bodybuilder. Det er også dyrt i længden at spise ude hele tiden, og det er heller ikke nemt at tælle kalorier, når du gør dette. Når du har maden med dig rundt, kan du fx styrketræne lige efter arbejde eller skole. Så er du fri for at skulle hjem først og så ned og træne efterfølgende.

Step 1 – Tilbered maden

Start med at tilberede en stor portion mad, så du har mad til flere måltid eller flere dage.

Step 2 – Tæl dine kalorier

Når maden er tilberedt, er det tid til at tælle kalorierne. Derefter smider du maden i dit tupperware.

Step 3 – Smid maden på køl

Når du har fordelt maden ud i dit tupperware, smider du det hele på køl. Så kan dit mad holde sig længere.

Step 4 – Spis maden

Nu har du mad til flere måltider eller flere dage. Så er det bare med at komme i gang med at spise.

Køb bodybuilding tupperware på bodyman.dk

bodyman.dk har et stort udvalg af bodybuilding tupperware, hvor du både kan få enkeltdele og tupperware sæt, hvor du der er flere dele. Priserne er meget billige, og udvalget er som sagt rigtig stort. Så har bodyman.dk også et stort udvalg af andre bodybuilding produkter, som du kan få brug for som bodybuilder.

Gå til oversigt af tupperware hos bodyman.dk

400 ml bodybuilding tupperware

400 ml bodybuilding tupperware

Her er der noget rigtig godt bodybuilding tupperware, hvor kan være 400 ml i. Det passer til en god portion mad, hvor der er plads til godt med kød og kulhydrater.

Boksen har et låg, som kan lukkes på alle 4 sider, og det skaber vacuum, som gør at låget sidder godt fast til boksen. Det gør at måden holder så sig inden i boksen, så det fx ikke løber ud i tasken. Så er der små fødder på boksen, så den holder sig stabil, når du spiser fra den. Du kan også få boksen større udgaver, hvis du ønsker en større boks.

Forhandler: bodyman.dk

Pris 39,95 kr.

Gå til produkt

Tupperware sæt med bestik

Tupperware sæt med bestik

Dette Sistema chill it to go tupperware sæt på 1,3 L, er godt valg hvis du søger et komplet sæt til madpakken. Der medfølger en stor rummelig box på 1,3 L, bestik, bøtte til dressing og beholder til vand.

Forhandler bodyman.dk

Pris 98 kr

Gå til produkt

Tupperware til opbevaring af piller

Tupperware til opbevaring af piller

Der findes også tupperware som er bygget til opbevaring af piller. Jeg har fundet noget tupperware til 19 kr hos bodyman.dk, som giver dig muligheden for at holde styr på dine kosttilskud et samlet sted. Så kan du fx have dit fiskeolievitaminpiller, kreatin tabletter osv et sted. Det gør det også meget nemmere, når du skal indtage dine kosttilskud.

Forhandler: Bodyman.dk

Pris 19 kr

Gå til produkt

Hvor meget tupperware bør en bodybuilder have?

En god tommelfingerregel er, at du har tupperware nok til 2 dages mad fordelt ud på de store måltider, som kræver tupperware. Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange gange du spiser, men en 6-10 bøtter til opbevaring af mad, er en god start. Så du har bøtter nok til de store måltider og til små enkelte alt efter hvor mange måltider du spiser i løbet af dagen. Jeg plejer selv at bruge ca 4 stk tupperware hver dag under bulk, som jeg bruger til 4 af mine store måltider. Det er til følgende måltider: formiddag, middag og sen eftermiddag og aftensmad. Jeg spiser morgenmad, og så spiser jeg 3 måltider, når jeg er i skole eller på arbejde, og så spiser jeg aftensmad og mad inden sengetid derhjemme. Når jeg cutter plejer jeg at spise en stort måltid mindre, og her jeg ca 3 stk tupperware om dagen.

Det er selvfølgelig altid dejligt at tupperware liggende, så du altid noget. Det skal jo vaskes op igen osv, og du risikere at glemme det osv. Som bodybuilding må du aldrig gå ned på tupperware ;-).

Hvordan gør de professionelle bodybuildere med tupperware?

Det er lidt forskelligt hvad de professionelle bodybuildere gør med tupperware. Der er mange i USA, som er bodybuildere på fuldtid, og her har de god tid til at lave maden i løbet af dagen. Der er også gode muligheder for at spise ude i USA som bodybuilder, da sporten er så meget større i USA. Herhjemme i Danmark er der fx ikke så mange bodybuildere som lever af sporten, og her er der mange som arbejder eller studerere ved siden af bodybuilding. Her er der mange som har lavet alt maden på en gang, som de så fordeler ud i tupperware. Så får man også en meget større frihed, når man gør dette. Så skal du ikke frem og tilbage for at lave mad hele tiden, og du udnytter din tid meget bedre. Hvis du vil vide mere om professionelle bodybuilding, og hvad de gør i deres dagligdag, så vil jeg anbefale at du læse denne artikel om gode bodybuilding dokumentarer. Her får du nemlig et indblik i livet som bodybuilder på højeste, og du kan også se hvad de gør med deres mad.

Udnyt køleskabe på studie eller arbejde

Der er gode muligheder for opbevaring af mad i køleskab på stort set alle studier og arbejdspladser. Så det er bare med at udnytte, så din mad kan holde sig kølig. Det der med at få noget mad, som har lagt i tasken hele dagen, er ikke ligefrem det bedste. Put eventuelt alt dit tupperware i en plastikpose, så det ligger samlet, og er nemmere at transportere rundt.

Gode tips til rent tupperware

Sørg altid for at vaske dit tupperware så hurtigt som muligt, når du er færdig med at bruge det. Hvis dit tupperware først kommer til at stå, når det er beskidt, så er det meget sværere at få det af igen. Hvis jeg fx er færdig med at spise, så skyller jeg altid mit tupperware af med varmt vand og lidt sæbe, og så vasker jeg det op senere i hånden. Hvis du har en opvasker, er det selvfølgelig noget nemmere, da du bare kan smide dit tupperware deri, og så klarer opvasken det hele for dig.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here