Bokseudstyr oversigt

Bokseudstyr oversigt

Boksetræning er en hård og effektiv måde at træne på. Det giver en rigtig god kondition, samtidig med at man bliver stærk i overkroppen pga de mange slag. Jeg har lavet en bokseudstyr oversigt, så du hurtigt kan blive klogere på bokseudstyr og kan komme igang med boksetræning.

Gå til forhandler af bokseudstyr

Bokseudstyr oversigt

Bokseudstyr oversigt

Boksehandsker

Boksehandsker er et vigtigt udstyr, da de passer på dine hænder når du bokser. I løbet af en boksetræning er der rigtig mange slag, og det er meget hårdt for hænderne.

Den helt store grund til boksehandsker er at de reducere ansigts skader på modstanderen betydeligt. Uden boksehandsker vil en boksekamp hurtigt blive til et blodblad pga knoerne på knytnæven. Så det er simpelthen for at undgå rifter, flænger og andet som en knytnæve nemt kan udrette. Muligheden for at få en hjernerystelse er stadig tilstede når bokseren har boksehandsker på, og det er derfor stadig en farlig sport. De fleste amatør boksere går dog mere efter træningen fremfor de hårde boksekampe.

Hvis vi du står og mangler en boksehandske, kan du kigger nærmere et par boksehandsker fra Abilica. Det er en boksehandske med en god tyk polstring, som beskytter dine hænder, når du bokser. Det er meget vigtigt for ellers får du hurtigt ondt i hænderne.

Abilica Boksehandsken kan bruges både til kamp og boksetræning.

boksehandsker

Boksesæk

En boksesæk er et rigtig godt udstyr til boksetræning. En bokser bruges boksesækken til at træne bokseslag og fodbevægelser, når der kommer sving i boksesækken . Boksesækken hænger i loftet, og begynder derfor at svinge, når bokseren slår til sandsækken. Det gør træningen lidt mere realistisk, fordi bokseren skal koordinere bokseslagene, alt efter hvilken retning boksesækken kommer i.

Boksesækken du ser på billedet er også fra Abilica og den er 100 cm høj, 35 cm i diameter og vejer 22 kg. Det smarte ved denne boksesæk er at du kan øge vægten på boksesækken op til 40kg. Det giver dig mulig for at få mere modstand gradvist med du bliver bedre til at bokse. Desto tungere boksesækken er, desto mere kraft tager den imod.

Måden du øger vægten i boksesækken på, er ved at fylde mere sand i den nylonpose som medfølger boksesækken. Boksesækken har en indbygget cylinder, hvor du kan putte nylonposen i. Det er rigtig dejligt at kunne skifte vægten i boksesækken, for så kan flere personer få gavn af boksesækken.

boksesæk

Boksebold

En boksebold er også en rigtig godt udstyr til boksetræning. Den bruges typisk til at træne reaktion og koordination af bokselag, da boksebolden flyver hurtigt frem og tilbage. Bokseren kan fx skifte fodstilling mellem bokseslag, og på den måde blive bevægelighed også trænet.

Boksebolden og tilbehør til ophæng du ser på billeder, kan købes samlet i en pakke gennem Abilica. Da tilbehør til boksebolden er med i pakken, kan det hele sættes nemt op på væggen.

Selve boksebolden er lavet af kraftig kunstlæder, så den kan holde til de mange hurtige og hårde slag. Det er en boksebold i rigtig god kvalitet, og det er en investering, som du har mange år frem.

boksebold

Boksehjelm

Hvis du har tænkt dig at bokse med en anden person, er det en god ide at investere i en boksehjelm. Der er nemlig nogle regler med at amatørboksere skal bruge boksehjelm. Du kan læse mere her. Regler

Boksning er en farlig sport, da bokserne slår hinanden i hovedet, og det kan nemt medføre slemme hjernerystelser. Så det er med at passe på sig selv.

En boksehjelm hjælper med at beskytte hovedet, så slagene ikke virker så voldsomme. Boksehjelmen sidder tæt omkring hovedet, så du stadig kan orientere dig under træning eller kamp. Der er huller til ørene så du også kan høre noget. Denne boksehjelm kan ligeledes købes igennem Abilica.

boksehjelm

Focus Pads

Disse smarte handsker er rigtig gode at bruge under boksetræning. Focus pads bruges typisk af en boksetræner, hvor bokseren får lov til at slå på dem. Det giver bokseren mulighed for at træne sine boksekombinationer sammen med træneren. Da Focus pads også er en slags boksehandske, kan boksetræneren ligeledes slå ud efter bokseren, så bokseren også lærer at undvige slag.

Focus pads kan købes igennem Abilica. Der er mulighed for at justere på størrelsen, så de bedst muligt på hænderne. Det er nemlig vigtig at de sidder godt, for det gør dem meget nemmere at styre. Jeg har fundet en kort video, som hjælper dig godt igang med at bruge Focus pads.

focusPads

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here