Danske bodybuildere

Her er der en liste med danske bodybuildere. På listen finder du 5 populære danske bodybuildere. Jeg har fundet video med alle 5 bodybuildere, så du kan se deres form, og hvordan de spiser og træner. Der er god længde på alle videoer, så du kan lære en helt masse om, hvordan de har fået succes som bodybuilder på højt niveau.

1. Kim Kold

Kim Kold får første pladsen på denne liste. Han har en enorm fysik, og han konkurreret i år mange som bodybuilder. Udover at være bodybuilder har Kim Kold været med i en del film. Senest var ham med i Fast & Furious 6, som er de populære bil film, hvor Vin Diesel og Dwayne Johnson også er med i. Du kan se Kim Kold træne i forbindelse med hans rolle til Fast & Furious 6 i nedenstående video.

2. Klaus Riis

Klaus Riis er en af de mest kendte danske bodybuildere i verden. Han er søn af Asbjørn Riis, og så er han også mutant atlet, hvor han hjælper med at promovere mutant’s produkter. Klaus har været med i gamet i mange år, og han går en stor fremtid i møde. Du kan læse om Klaus Riis her.

3. Sune Larsen

Sune er en af de store drenge i dansk bodybuilding. Du kan se hvordan han træner i nedenstående video.

4. Poul Martinussen

Poul Martinussen er også et kendt ansigt i dansk bodybuilding. Jeg har fundet en rigtig god video med ham, hvor du kan se ham træne.

5. Per Larsen

Her er der en video med Per Larsen op til hans første konkurrence. Han får du indblik i hvordan han træner og spiser op til konkurrence. Han er måske ikke den mest kendte danske bodybuilding, men hans video i dokumentarserien Hard Work er en af de mest populære.

Blivstor.dk har også lavet en liste, hvor du finder verdens største bodybuilder. Du kan se flere bodybuilding dokumentarer her.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here