Fitness World

Fitness World er en af de største fitnesskæder i Danmark med over 150 fitness centre, som er fordelt over hele Danmark i de største byer. Det er især i København, Odense, Esbjerg, Århus og Aalborg, hvor Fitness World har mange fitness centre.

Mine erfaringer med Fitness World

Jeg træner selv til dagligt i fitness worlds fitness centre i Aalborg, og det har jeg gjort i mange år efterhånden. Jeg har Fitness Worlds abonnement til 249 kr om måneden, som gør at jeg har adgang til fri træning i alle Fitness Worlds fitness centre i Danmark. Det gør at jeg kan træne flere steder i Aalborg, og det er rart, da man ikke er afhængig af at skulle træne et og samme sted. Det har gjort at jeg altid har kunne træne efter skole, arbejde osv fordi der ligger et fitness center i nærheden.

Muligheden for at træne i andre byer er også godt, da det gør at jeg altid kan træne næsten lige meget hvor jeg er i Danmark. Det har jeg gjort flere gange i forbindelse med arbejde og ferie, hvor jeg ikke har været hjemme i Aalborg. Så kan jeg stadig passe min træning, og det er noget jeg vægter højt.

Fitness World medlemskort

Når du melder dig ind i Fitness World, får du et medlemskort. Medlemskortet giver dig muligheden for at åbne døren til fitness centret, hvis du træner når der ikke er noget personale på arbejde. Nogle fitness centre i Fitness World har sådan en port, som du skal åbne hver gang med dit medlemskort for at komme ind i fitness centeret. Det har de gjort for at alle og enhver ikke bare kan gå ind i fitness centeret. En god tommelfinger regel er at du altid tager dit medlemskort med, når du træner i Fitness World.

Jeg har sjældent haft problemer med mit medlemskort. Det har virket helt fint de gange jeg har været rundt i andre centre, som jeg normalt ikke træner i. Hvis der er noget som skulle gå galt, er det bare med at tage fat i personalet, som er i Fitness Worlds fitness centre. Jeg har en enkelt gang gjort mit medlemskort væk, men så har jeg bare fået lavet et nyt mod et lille gebyr dagen efter. Jeg kom selvfølgelig ind og træne selvom jeg ikke havde mit kort på mig, da Fitness World tager et billede af deres medlemmer, når man bliver meldt ind. Så jeg sagde bare at jeg hed det og det, og så kunne personalet se at jeg var registreret hos dem.

Fitness World åbningstider

Det er forskellige hvor længe Fitness Worlds fitness centre har åbent, men de fleste fitness centre har åbent fra 05:30 – 22:00, og så er der nogle fitness centre som har døgnåbent. Det er lidt blandet med åbningstiderne. Det skal dog siges, at der er kommet flere og flere fitness centre hos Fitness World, som har døgnåbent, og jeg tror der vil komme endnu flere i fremtiden. Der er fx 3 ud af 8 Fitness World fitness centre i Aalborg, som har døgnåbent. Det var der fx ikke for et par år tilbage. Det synes jeg rigtig godt, da det gør at man kan træne alle timer på døgnet. Når alle medlemmer har et medlemskort, som kan åbne døren til fitness centrene, tror jeg også igen, at det kun er et spørgsmål om tid før alle centre mere eller mindre har døgnåbent.

Fitness World Produkter

Det er muligt at købe fitness relaterede produkter i Fitness Worlds fitness centre. De har automater, hvor du kan købe vand, energidrikke, proteinbarer og proteindrikke. Det gør at du kan købe produkter, når der ikke er ekspedienter på arbejde i Fitness World. Du kan selvfølgelig også købe produkter ved kassen/indgangen, når der er ekspedienter på arbejde. Her kan du købe nogle flere produkter end du kan i automaterne. Du kan fx købe træningstasker, håndklæder, proteinpulver, kreatin og andre kosttilskud + mange andre ting til overkommelige priser.

Fitness Worlds Træningsmaskiner og træningsudstyr

Fitness World har mere eller mindre alt hvad du skal bruge i forbindelse med styrketræning, men der er selvfølgelig forskel på hvor meget de har af træningsmaskiner og træningsudstyr i de forskellige centre. De små fitness centre hos Fitness Word har alt det grundlæggende, hvor de store fitness centre så har mere af alt + de har mere avanceret træningsudstyr. Jeg vil helt klart anbefale dig at træne i de store fitness centre hos Fitness World, da der er flere træningsmaskiner og træningsudstyr til rådighed. Det eneste minus i de store centre er at der kan være mange inde og træne, og det kan skabe kø. Hvis du træner tidlig morgen, formiddag, middag eller sen aften plejer der ikke være så meget kø, når man træner.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here