Golds Gym Tank Tops

Golds Gym tank top

Her finder du en oversigt af de populære Golds Gym Tank Tops, som bruges af bodybuildere over hele verden. Du finder både de almindelige Golds Gym tank tops og Gold Gym stringer tank tops, som sidder noget mere løst. Stringer tank toppen er mere løs, da den tyndere i materialet omkring skulder og ryg. Du kan få Golds Gym Tank Tops i forskellige farver, så du kan få noget, som passer til resten af dit træningstøj.

Du kan købe alle nedenstående Golds Gym Tank Tops for 239 kr pr stk hos Bodyman.dk, som er en af de største fitness forhandlere i Danmark. De har mange flere udgaver af Golds Gym Tanks end du ser her. Bodyman.dk sælger også Golds Gym t-shirts og alt muligt andet fra Golds Gym brandet.

Det første Golds Gym fitness center åbnede i 1965 i Venice Beach i Californien. Dette fitness center er kendt som “bodybuildingens mekka”, hvor Arnold Schwarzenegger og mange andre kendte bodybuildere trænede i sin tid. Mange af scenerne fra bodybuilding dokumentaren “Pumping Iron” er optaget i Golds Gym – Venice Beach. Den dag i dag er der Golds Gym fitness centre over hele verden, og de sælger rigtig meget merchandise – det er især træningstøj og træningsudstyr.

Golds Gym logoet forestiller en skaldet bodybuilder, som holder en vægtstang. Logoet blev designet i 1973 af Ric Drasin. Golds Gyms slogan er “Change your Body. Change your life”.

Oversigt af Golds Gym Tank Tops

Pris 239 kr hos bodyman.dk

Køb dem her

Sort Golds Gym Tank Top

Her er den sorte udgave af golds gym tank toppen. Selve skiften er i guld farve, og det er et hvidt gulds gym logo på maven.

Det er helt klart en af de mest populære tank tops fra golds gym, da den sorte farve passer sammen med det meste træningstøj.

Hvid og Blå Golds Gym Tank Top

Gold gym tank tops kan også fås i en helt hvid udgave med blå skrift. Denne udgaver passer også sammen med det meste træningstøj. Kan sagtens bruges om sommeren og til afslapning i hverdagen.

Gul Golds Gym Tank Top

Den gule udgave af Gold Gym Tank toppen passer rigtig godt sammen med et par sorte shorts eller par sorte træningsbukser.

Grå Golds Gym Tank Top

Du kan også Gold Gym Tank Tops med det runde Gold gym logo. Her ser du en grå udgave med golds gym logo i gul farve.

Golds Gym Stringer Tank Top

Golds Gym tank tops kan også fås i stringer udgaven, som er tyndere end den almindelig tank top. Der er mange af de professionelle bodybuildere, som træner i denne type tank top. De kan købes i flere forskellige udgaver hos bodyman.dk.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here