Grøntsagspulver er perfekt til dig der er på farten

Grøntsagspulver

Vi mennesker er tit på farten, og det er ikke altid lige nemt at holde kosten ved lige, hvis man rejser meget. Det er ikke alle steder, at der er sund mad til rådighed, så det er med at være forberedt bedst muligt. Det er her kosttilskud kommer ind i billedet. Kosttilskud er nemt at have med rundt, da det typisk er i pulverform, hvilket gør at det nemt kan være i kufferten eller rejsetasken. Så har du altid et godt alternativ til rådighed, hvis du strander et sted med dårligt mad.

Kosttilskuddet grøntsagpulver er især blevet meget populært de seneste par år, og der er kommet mange nye produkter på markedet. Grøntsagspulver består typisk af grøntsager, urter, alger, frugt, græs og forskellige enzymer, hvor det hele bliver lavet til en pulvermix, som kan blandes op med væske. Alle disse ingredienser indeholder en masse sunde vitaminer og mineraler, som har mange positive effekter på helbredet. 

Det er derfor et godt supplement, hvis du fx er meget på farten. Så kan du drikke noget grøntsagspulver for at få dækket dit behov for grønt, hvis du ikke har muligheden for at købe/lave en salat. Det kan du nemt komme ud for, hvis du rejser. Lufthavne og fly er ikke kendte for at have det sundeste mad, og det er typisk meget dyrt. Det kan også være du er ude i ødemarken, hvor der ikke er en butik i nærheden. Så er det dejligt at have grøntsagspulver og proteinpulver i rygsækken, så man kan få dækket sig fornuftigt ind ernæringsmæssigt.

Hvor kan man købe grøntsagspulver?

Bodyman.dk sælger grøntsagpulver. De har et stort udvalg helseprodukter og kosttilskud med prisgaranti og hurtig levering. De har fragt fra 35 kr og gratis fragt v/køb over 600 kr. Hvis du køber for over 1000 kr, får du en ekstra lille gave med. Jeg har skrevet lidt om de forskellige typer grøntsagspulver fra bodyman.dk herunder. Du kan klikke dig videre til produkterne ved at trykke på de blå knapper. Blivstor.dk får kommision, hvis du trykker dig videre og køber et produkt hos bodyman.dk.

Superfruit – Super Booster V1.0 Greens

Superfruit - Super Booster V1.0 Greens

Praktisk information

 • Pris: 299 kr
 • Vægt: 200 g
 • Forhandler: Bodyman.dk
 • 30 forskellige ingredienser

Næringsindhold per 100 g

 • Energi: 1420 kJ/339 kcal
 • Protein: 7 g
 • Kulhydrater: 51 g
 • – heraf sukkerarter: 10 g
 • Fedt: 6 g
 • -heraf mættede fedtstyrer: 1 g
 • Salt: 0 g
 • Kostfibre: 26 g
Gå til grøntsagspulver

Hvad kan man bruge grøntsagpulver til?

Grøntsagspulver blandes typisk op med vand eller juice. Du kan også bruge grøntsagpulver i diverse smoothies, da smagen passer perfekt dertil. Du kan fx tilføje det til en morgen shake eller en jordbær smoothie. Det opløses nemt, og det har typisk en frisk smag af bær og grønt.

Det er oplagt af anvende grøntsagspulver om morgenen, så du er dækket ind fra morgenstunden. Du kan fx starte dagen med at blande 1 spiseskefuld grøntsagspulver i et stort glas vand. Kroppen har brug for massere af væske + vitaminer og mineraler efter en god nats søvn. Det giver kroppen noget at arbejde med, og så kan du spise morgenmad kort tid efter.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here