Hårtab – Har du musklerne, men mangler håret?

I vores samfund i dag er hår et symbol på sundhed, fitness og ungdom. Der bliver gjort meget for at bevare hårpragten, fordi alle gerne vil udstråle denne livskraft som hår symboliserer. Desværre har det vist sig at være svært at bevare håret jo ældre vi bliver.

Når du ser dig omkring i fitnesscentret er det nok også klart, at du ikke er den eneste, der har dette problem. Mange mænd oplever almindeligt hårtab, faktisk er det op mod 80% af alle mænd, der er påvirket af det. Jo ældre man bliver, desto højere er hyppigheden for hårtab og skaldethed. Desværre har mange mænd opgivet kampen mod hårtabet og accepteret deres høje tindinger og tynde hår.

Hårtab – Har du musklerne, men mangler håret

Generelt om hårtab

Hos mænd kan håret ændre sig allerede i 20’erne, hvor nogle oplever at deres hår bliver tyndere og til sidst bliver til høje tindinger eller måne. Håret er hele tiden i en vækstfase, hvor der er tre stadier: 85% af hårene vokser, 1% er i en overgangsfase og de resterende 14% i dvale på vej til at blive skubbet ud af et nyt hår. Hårtab begynder at vise sig, når flere og flere hårsække går i dvale. Men du kan vække liv i disse hårsække. Det handler om at starte med at benytte produkter der hæmmer hormonet dihydrotestosteron. Dihydrotestosteron er den største syndere når det kommer til hårtab, og påvirker både mænd og kvinder.

Hvad kan du selv gøre ved hårtab?

Start kampen op mod hårtabet! Du har bedre chance for at nå at bremse hårtabet, hvis du går i gang så snart du oplever en ændring i dit hår. Du behøver at acceptere hårtab! Hvis du begynder i tide kan du genstarte din hårproduktion. Det handler om at benytte produkter, der virker indefra og udefra – på den måde kan du opnå det bedste resultat.

Undgå hårtab – styrk håret indefra

Du styrker håret indefra ved at bruge et kosttilskud udviklet til hår. Kosttilskuddet er med til at tilføre håret den rette næring som biotin. Biotin er et B-vitamin, der sørger for at opretholde en normal hårvækst. Du finder blandt andet biotin i det anerkendte kosttilskud Priorin. Med mere end 50 år på markedet har Priorin en dokumenteret effekt og er værd at prøve.

Undgå hårtab – styrk håret udefra

Der er mange, der tvivler på effekten af produkter, der virker udefra som shampoo, balsam og hårkure. Men shampoo med blandt andet koffein, apigenin eller oleanolsyre, kan være med til at reducere dihydrotestosteron.

Shampooer med koffein alpecin doubleeffect

Shampooer med koffein ingredienser findes i mærket Aplecin, der har udviklet shampoer med det formål at mindske hårtab. Alpecin findes i mange forskellige udgaver, der også løser andre hårproblemer som skæl.

Hvis du leder efter en shampoo eller balsam, der har vist gode forskningsresultater så er Cece of Sweden svaret til dig. I en undersøgelse med 750 personer oplevede deltagerne i gennemsnit 21% flere hår på en 10 måneders periode. Tilmed var der nogle deltagere, der fik op imod 25.000 nye hår bare efter tre måneder.

Skjul hårtabet

Du skal ikke give op, hvis det hårtab lige er begyndt eller ikke specielt fremskredent. Hvis ovennævnte metoder ikke er noget for dig, så kan du altid prøve hårfibre. Det er et kosmetisk produkt man sprayer i håret for at få det til at virke fyldigere, der hvor du oplever tyndt hår.

TopFiber hårfibre

TopFiber hårfibre drysser ikke, smitter ikke af og holder hele dagen uden, at du skal genpåfylde. Hårfibrene binder sig til det naturlige hår og får det til at være tættere og tykkere at se på. Det bedste er, at ingen kan se, at du har hårfibre i håret, fordi det ser naturligt ud.

Hvad end du vælger at styrke håret indefra, udefra eller skjule hårtabet, så er det vigtigt at du ikke venter for længe med at skride til handling. Du behøver ikke acceptere hårtab for der findes mange gode løsninger. Alle overnævnte produkter finde du på HairBoost.dk.

Læs også vores artikel om at øge testosteron niveauet naturligt eller artiklen om 5 fødevarer der booster din forbrænding.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here