Kai Greene udelukket fra Mr Olympia 2015

Mr Olympia 2015 er nu en stor stjerne fattigere, da Kai Greene er udelukket fra Mr Olympia 2015. Hvad der ligger bag, kan Kai Greene ikke snakke om endnu, men jeg kan forestille mig, at det er noget med en kontrakt, som ikke er blevet underskrevet. Det har så gjort at Kai Greene ikke kan deltage i Mr Olympia 2015. Det skal siges at Kai Greene er blevet en del af de kosttilskud brandet Dynamik Muscle, da han ikke arbejder med Musclemeds mere. Der er helt sikkert opstået nogle uoverensstemmelser på den ene eller den anden måde.

Nu må vi se i den nærmeste fremtid, hvad der helt præcist bliver meldt ud. Du kan følge denne tråd på bodybuilding.dk, hvis du vil følge udelukkelsen. Her kan du også være med i debatten omkring udelukkelsen af Kai Greene. Du kan finde resultaterne fra Mr Olympia 2015 her.

Kai Greene var tæt på at vinde Mr Olympia 2014, og det var så tæt, at der opstod en lille fight på scenen mellem Phil Heath og Kai Greene. Så var der også lidt med en plakat, hvor Kai Greene skrev at han var vinder af Mr Olympia 2014 i hans signatur. Det er super ærgeligt, at han ikke er med i år, da han stod til at tage Mr Olympia titlen.

Video med Kai Greene’s Inner Thoughts om udelukkelse fra Mr Olympia 2015

Øverst er der en video, hvor Kai Greene står frem om udelukkelsen fra Mr Olympia 2015. Han er selvfølgelig meget ked af det, og det er ikke noget sige til. Det er en mand, som har arbejdet sindssygt hårdt i mange år på at få den Mr Olympia titel, og nu er han så udelukket. Han må ikke fortælle hvad der ligger bag endnu, men han siger det er en blanding af flere ting. Jeg er sikker på, at vender stærkt tilbage og tager titlen til Mr Olympia 2016. Du kan se videoen og få det fra Kai Green selv.

Vil du vide mere om Kai Greene?

Hvis du vil vide mere om Kai Greene, kan se en bodybuilding dokumentar om ham. Her får du af vide hvem han er, og du får indblik i hans træning og kost. Han er også på blivstor liste over verdens største bodybuildere gennem tiden.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here