Gode køkkenvægte til bodybuilding og dig der gerne vil tabe dig i vægt

Køkkenvægten er et af bodybuilderen’s vigtigste redskaber, da køkkenvægten hjælper bodybuilderen med at veje maden, så han/hun kan holde styr på, hvor mange kalorier der er blevet spist i løbet af dagen. Det er en god ting at vide, hvis man gerne vil tage på eller tabe sig i vægt. En køkkenvægt er noget alle bodybuildere skal ud og købe på det ene eller det andet tidspunkt. Derfor har jeg lavet denne artikel, så du nemt kan finde en god køkkenvægt, som passer til bodybuilding.

Læs også denne artikel som hjælper dig med at finde en badevægt til bodybuilding.

Soehnle køkkenvægte

Soehnle er et af de bedste køkkenvægt brands, som du kan vælge. skousen.dk har et stort udvalg af lige præcis mærker Soehnle, så det kan næsten ikke være bedre.

Soehnle køkkenvægt SIENA

Soehle køkkenvægt SIENA

Soehnle køkkenvægten SIENA er en af de billigste køkkenvægte fra mærket Soehnle. Prisen er 149,95 kr, og så får du en køkkenvægt, som kan veje op til 3 kg og har digitalt display. Der er en glasplade ovenpå køkkenvægte, som er super nemt at rengøre. Der er god plads til at veje dit mad på glaspladen.

Soehnle køkkenvægt Optica

Soehle køkkenvægt Optica

Soehnle køkkenvægten Optica koster 299,95 kr, hvilket er noget mere end SIENA køkkenvægten. Da prisen er noget højere, har køkkenvægten også flere funktioner. Denne køkkenvægt kan veje helt til 5 kg, og så er den mere kompakt, da der ikke er nogen glasplade på. Det gør at Optica køkkenvægten fylder mindre, og det giver nogle ekstra plads i køkkenet. Det er ligeledes meget nemmere at have denne køkkenvægt med rundt, hvis du fx skal ud at rejse, i sommerhus eller andet.

OBH Nordica køkkenvægte

OBH Nordica er en dansk firma, som også laver gode køkkenvægte. Du har højst sandsynligt set nogle af deres produkter før, da laver mere eller mindre alt til køkkenet. iBob.dk har flere forskellige typer af OBH Nordica køkkenvægte, som du kan kigge nærmere på.

OBH Nordica Nutri Scale Køkkenvægt

OBH Nordica Nutri Scale Køkkenvægt

Denne køkkenvægt er lidt mere avanceret køkkenvægt, hvor du kan få flere informationer om maden. Der er over 500 madkoder, som giver dig hurtig adgang til informationer dit om dit. Du kan faktisk se helt op til 7 forskellige informationer om madvarerne. Det er følgende informationer: kalorier, protein, kulhydrat, fedt, saltindhold, fiberindhold, kolesterol. Det er en køkkenvægt, som passer godt til bodybuilderen, der går rigtig meget op i sporten. Køkkenvægten kan veje op til 5 kg. Prisen ligger på 549,95 kr, hvilket er noget mere end de andre køkkenvægte, men der er så nogle flere funktioner i denne køkkenvægt.

OBH Nordica Saturn White Køkkenvægt

OBH Nordica Saturn White Køkkenvægt

Prisen på denne køkken er 249,95 kr, og så får du en køkken som kan veje op til 5 kg. Den har et lækkert hvidt design, hvor der en stor flade, som du kan veje mad på. Køkkenvægten har en tænd/sluk knap, og så er det en unit knap, hvis du ønsker at måle i andre måleenheder.

Få mere succes med en kost app

Når du har vejet din mad, vil jeg anbefale dig at benytte diverse kost app/bodybuilding apps, så du kan holde godt styr på din kost. Blivstor.dk har lavet en gennemgang af bodybuilding apps til kosten, hvis du er på jagt efter en god kost app.

Jeg har selv haft stor succes med indtaste alle mine kostoplysning ind i smartphone appen lifesum. Det gør at jeg er fri for at skrive, hvor meget maden vejer ned på papir, og så kan jeg skrive det ind i telefonen i stedet for. Det hele ligger digitalt, hvilket gør at jeg nemt kan gå tilbage i tiden for at se hvad jeg spiste den dag. Det giver mig et godt overblik af min kostdata, som jeg kan bruge til at mere ud af min kost. Lifesum giver dig også mulighed for at skanne madvarerne, så du ikke indtaste oplysninger om maden. Det er super smart, når du lige har vejet dit mad, da du ikke skrive en helt masse ned. Din vil blive meget nemmere, hvis du begynder at bruge en kost app.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here