Kostplan på 4000 kalorier

Her er der en kostplan på 4000 kalorier(4015 kalorier), hvor der 389 g protein, 375 kulhydrater og 106 g fedt. Det svarer til 39% protein, 37% kulhydrat og 24% fedt. Du kan finde kostplanen herunder.

Kostplan på 4000 kalorier

Måltid 1

Måltid 1 består af 200 g skinke og 4 æg på panden, som du så smider ovenpå tre stykker rugbrød.

Måltid 2

Mål 2 består af en blanding af havregryn, peanutbutter og proteinpulver. Du kan spise en banan ovenpå blandingen eller ved siden af. Dette måltid kan du spise lige efter din morgentræning, hvis du træner om morgenen.

Måltid 3

Måltid 3 består af en proteinbar fra bodylab, hvor du spiser 2 skiver rugbrød med en dåse tun og 2 hele æg. Tun og æg smager rigtig godt, når det bliver blandet sammen.

Måltid 4 og Måltid 5

Måltid 4 og 5 er den klassiske ris og kylling med grøntsager. Jeg plejer en stor portion, som jeg fordeler ud i 5 små portioner, som jeg så putter i 5 stk tupperware. Det gør at jeg har ris og kylling med grøntsager fordelt ud i 5 portioner, så jeg har til 2 dage ca.

Måltid 6

Måltid 6 er det sidste måltid på dagen. Jeg plejer altid spise dette måltid efter træning om aftenen. Når jeg er færdig med træning, plejer jeg at drikke mit proteinpulver, og så spiser jeg skyr med mandler, når jeg kommer hjem fra træning. Skyr har et højt indhold af proteiner og så smager det fantastisk sammen med mandler.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here