Lægmaskine til bodybuilding

Enhver bodybuilder ved at lægtræning er super vigtigt. Blivstor.dk har kigget nærmere en billig lægmaskine til bodybuilding og en lidt dyrer udgave.

Billig lægmaskine

Her er der en billig lægmaskine, som passer rigtig godt til lægtræning i eget homegym. Den kan købes igennem getbig.dk, og du kan gå til deres hjemmeside ved at trykke på den blå knap lidt længere nede. Så vil du blive ført videre deres hjemmeside, hvor du så har mulighed for at købe lægmaskinen.

Lægmaskinen er lavet sådan, at den gør lægtræning tre gange så hård. Så det vil sige at 10 kg på lægmaskinen svarer til 30 kg. På den måde kan du få en hård lægtræning uden at skulle investere alt for mange penge i træningsudstyr. Hvis du har dit eget homegym, er en lægmaskine helt klart noget, du bør kigge nærmere på. Så kan du nemlig få trænet dig op, så du får de lægmuskler, som du altid har drømt om ;-). Hvis jeg selv skulle investere i en lægmaskine, så ville jeg købe denne lægmaskine. Man finder nemlig ikke noget ret meget billigere på markedet. Så er der også gode muligheder for at købe mere træningsudstyr til gode priser på getbig.dk. De har også billige vægtsæt, håndvægte, træningsbænke og squat racks. Gør et kup i dag, du vil ikke fortryde det.

Billig lægmaskine

Pris: 1599 kr

Forhandler Getbig.dk

Gå til forhandler

Professionel lægmaskine

Her er der en mere professinel lægmaskine, som giver dig mulighed for at tage din lægtræning til nye højder. Det er en af de bedste lægmaskiner på markedet. Det er denne type lægmaskine mange af de professionelle bodybuildere bruger til deres lægtræning. Lægmaskinen er lavet sådan, at belastningen er 3 gange større, end det vægt som du putter på lægmaskinen. Så det vil sige, at hvis du smider 50 kg på lægmaskinen, svarer det til 150 kg. Du kan på den måde få en hård lægtræning med få vægtskiver. Så er der bløde pudder monteret, der hvor der er pres på den øverste del af dit knæ, så du har god komfort. Så er der også håndtag, som du kan holde i, når din lægtræning bliver rigtig hård. Der er godt med plads til vægtskiver. Der er hele 21 cm på hver side, som du kan bruge til vægtskiver.

Professionel lægmaskine

Pris: 3599 kr

Forhandler: Getbig.dk

Gå til forhandler

Lægmuskler kan trænes hver dag

Lægmuskler er en af de muskelgrupper, som kan holde til at blive trænet hver dag. Så det er bare med at give den gas, når du træner dine lægmuskler. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du skal træne dem hver dag, men muligheden er der. Jeg træner fx mine lægmuskler hver anden dag. Det hænger også sammen med at jeg løber en del, og her ville træning af lægmusklerne hver dag blive hårdt i længden.

Arnold Schwarzenegger var fx kendt for at træne lægmuskler hver dag. Tidligere i hans karriere var hans lægmuskler helt klart et af hans svageste punkter. Her han fandt så senere ud af, hvad der skulle til, før at hans lægmuskler kunne vokse sig større. Det var massere af lægtræning hver dag, og efter kort tid voksede hans lægmuskler så meget, at folk troede han havde fået implantater i hans lægmuskler.

Arnold Schwarzenegger lægtrænings rutine

Sådan så Arnold’s lægtrænings rutine ud i sin tid. Som du kan se, er der rigtig mange sæt og gentagelser hver dag. Som en lille challenge kan du prøve hans lægtrænings rutine i en uges tid. Du kan finde demonstration af læg øvelserne her.

Mandag/Onsdag/Fredag

  • Donkey calf raises 4 sæt x 10 gentagelser
  • Standing calf raises 4 sæt x 10 gentagelser
  • Seated calf raises 4 sæt x 10 gentagelser

Tirsdag/Torsdag/Lørdag

  • Standing calf raises 4 sæt x 15,10,8, 6 gentagelser
  • Calf raises på en benpress maskine 4 sæt x 10 gentagelser

Pas på du ikke overtræner dine lægmuskler

Selvom lægmuskler kan trænes hver dag, så skal du stadig passe på, at du ikke overtræner dem. Jeg har flere gange prøvet at overtræne mine lægmuskler, så jeg ikke rigtig har kunnet gå den næste dag pga krampe i læggen. Overtræning kan typisk mærkes ved at dine lægmuskler er ømme eller anspændte, hvor de normalt ikke burde være det. Her er det en god ide at du giver dine lægmuskler hvile, så du ikke stresser dem yderligere.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here