Lav din kylling hurtigt med en Universal Grill

Universal Grill

En Universal Grill (bord grill) er rigtig god til at lave kylling på en hurtig og nem måde. Kyllingen bliver varmet på begge sider, når det bliver varmet i en Universal Grill. Det gør at kylling bliver stegt hurtigere. Det er en god ting, hvis du spiser meget kylling. Det gør de fleste bodybuildere, og det er også derfor at rigtig mange bodybuildere har en bordgrill.

Du kan også stege et mange andre ting i en Universal Grill. Der er fx mange grillbarer, som bruges sådan en slags grill til at stege deres grillmad. Du kan nemt lave bøffer, kebab og lign i en bordgrill. Du kan også stege fisk og grøntsager i grillen. Der er mange muligheder med en Universal Grill/bordgrill.

Wilfa CG-2000B bordgrill

Wilfa CG-2000B bordgrill

Pris: 489 kr
Forhandler: skousen.dk
Fragt: Gratis
Mål: 29,6 x 34,8 x 15,2

Hvis du er på jagt efter en billig bordgrill, kan du kigge på nærmere på Wilfa CG-2000B bordgrillen. Den kan købes hos skousen.dk, og den har fået flere gode anmeldelser. Den varmer hurtigt op og selve varmen er fordelt ensartet udover hele overfladen. Når du er færdig med at bruge bordgrillen, kan du nemt tage pladerne af, som du så kan vaske i hånden.

Tefal OptiGrill GC702D16 bordgrill

Tefal OptiGrill GC702D16 bordgrill

Pris: 1199 kr
Forhandler: skousen.dk
Fragt: Gratis
Mål: stegeareal på 600 cm2

Hvis du har planer om at lave meget mad på din kommende bordgrill, kan du med fordel investere nogle flere penge i den. Her er Tefal OptiGrill GC702D16 bordgrillen et fornuftig valg som bodybuilder. Den har fået 5 stjerner i flere anmeldelser og er indbygget med flere forskellige indstillinger. Stegepladerne på bordgrillen kan tages af, og de tåler at komme i opvaskemaskinen.

Indbygget termostatindstilling

Du kan selv indstille temperaturen fra omkring 100-200°C på de fleste bordgrill. Du kan både stege hurtigt og langsomt alt efter hvor hurtigt maden skal laves. Kylling og bøffer har fx godt af høj varme, hvor grøntsager ikke altid behøves at blive varmet ved højt temperatur. Det er en super god ting at kunne indstille temperaturen, når du laver mad på en bordgrill. Det gør også at du kan få samme resultat hver gang. Det er meget praktisk, hvis du fx tit laver kylling. Så kan du lave perfekt kylling hver gang.

Rengøring af Universal Grill

Der er sådan noget non stick/slip let beklædning på de fleste bordgrill, hvilket gør at maden ikke sætter sig fast. Den er derfor nem at rengøre, når du er færdig med at bruge den. Det er en af de gode ting ved denne grill i forhold til andre produkter. Det at maden ikke sidder fast, og det gør også at grillen holder i længere tid. De fleste bodybuildere vasker deres universal grill op i hånden, og så kan man også vaske sin blender, stegepande osv, når man allerede er i gang med at vaske op.

Automatisk justering af højde

Når du har puttet mad på grillen, er det tid til at lukke grillen, så maden kan blive varmet godt igennem. Når du lukker en bordgrill, justerer de fleste hængsler helt af sig selv. De justerer sig efter højden af maden, som du har puttet på grillen. Stort set alle bordgrill kan håndtere gode tykke kyllingbryster.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here