De bedste leg curl maskiner til bentræning

Her finder du en leg curl maskine, så du kan kommer godt i gang med bentræning. Du kan også lave leg extensions i leg curl maskinene. Så hvis du søger en god løsning til bentræning, så er de 2 leg curl maskiner, som du ser i tabellen gode bud.

Billig leg curl maskineBillig Leg Curl Maskine
Type: Amatør
Pris: 3990 kr
Forhandler: Getbig.dk
Vægt: Tilføj selv vægtskiver
Øvelser: Leg extensions og Leg curls
Justerbar: Ryglæn og skumpuder
Støtte: Omkring fødder
Levering: 3-5 dage
Mål (LxBxH): 188cm x 69cm x 74cm
Gå til leg curl maskine
leg curl maskineLeg Curl Maskine
Type: Professionel
Pris: 29990 kr
Forhandler: abilicaonline.dk
Vægt: 90 kg
Øvelser: Leg extensions og Leg curls
Justerbar: Ryglæn og 12 andre steder
Støtte: Omkring fødder og knæ
Levering: 1-2 dage
Mål (LxBxH): 117cm x 109 cm x 165 cm
Gå til leg curl maskine

Billig leg curl maskine

Den første leg curl maskine i tabellen er den billige model, hvor du selv skal tilføje vægtskiver. Her er der ikke noget vægtmagasin, hvor du hurtigt kan indstille den samlede vægt. Du kan både lave leg curls og leg extensions i denne leg curl maskine. Hvis du i forvejen har et vægtsæt eller nogle et par håndvægte, kan du bruge vægtskiver derfra. Ellers er det også muligt at tilkøbe vægskiver ved getbig.dk, hvor du kan købe leg curl maskinen. Det er en fornuftig løsning til et home gym eller et lille fitness center, hvor der ikke træner alt for mange. Så koster leg curl maskinen heller ikke ret meget i forhold til den anden leg curl maskine, som er til det mere professionelle brug. Alt i alt får du rigtig meget leg curl maskine for pengene her. Især hvis du i forvejen har et par vægtskiver, som du kan bruge på maskinen. For det medfølger ikke vægtskiver til denne billige leg curl maskine.

Leg curl maskine

Den anden model koster noget mere, men den er så også i meget bedre kvalitet, og den kan bruges i større fitness centre. Man kan lave leg curls og leg extensions i denne leg curl maskine. Leg curl maskinen har et vægtmagasin på 90 kg. Det vil sige at du selv kan bestemme hvor meget vægt der skal på i forbindelse med din bentræning. Det er så op til hele 90 kg. Der er også nogle flere indstillinger, hvor du kan indstille maskinen, så den passer præcist til personen som bruger maskinen. Det gør at både lave og høje personer, kan bruge leg curl maskinen, og det er en vigtig ting, hvis man driver et fitness center.

Hvis du søger andre træningsmaskiner til bentræning, er en lægmaskine eller et squat rack noget som du bør kigge nærmere på.

Sådan laver du leg extensions i en leg curl maskine

Leg extensions er en af mine favorit øvelser, når det kommer til bentræning. Det er fordi, at øvelsen træner lårmusklen rigtig godt, så du kan få stærke lårmuskler. Det er også en øvelse, hvor du virkelig får lov til at presse igennem med mange kilo. Lårmusklerne er nogle af de største muskler på kroppen, og de kan derfor generere meget kraft,  og det finder du hurtigt ud af, når det først kommer i gang med øvelsen. Leg extensions fungerer også godt som opvarmningsøvelse inden squat. Jeg laver tit leg extensions og leg curl inden squat, så jeg er helt varm i mine muskler i benene. Jeg kører 12 gentagelse i 3 sæt, når jeg laver leg extensions. Hvis jeg ikke har lavet cardio inden, plejer jeg at lave nogle opvarmningssæt.

Når du skal lave leg extensions, starter du med at sætte dig i leg curl maskinen. Her skal du huske at indstille maskinen, så den passer til din krop. Når du har gjort dette, skal du vælge en tilpassende mængde vægt, så du bliver presset godt under øvelsen. Så er du ellers klar til at starte øvelsen. Løft benene op ved at bruge lårmuskler indtil benene strækkes helt ud. Du skulle gerne mærke, at det spænder i lårmusklerne. Langsomt ned igen til der hvor du startede. Det svarer til 1 gentagelse. Hvordan du laver øvelsen helt præcist forklares rigtig godt i denne video.

Sådan laver du leg curls i en leg curl maskine

Leg curl er en super øvelse til træning af baglår. Jeg laver altid øvelsen lige efter leg extensions, når jeg træner mine ben. Jeg plejer at køre 12 gentagelser i 3 sæt. Nogle tager jeg lige 1 eller 2 opvarmningssæt inden jeg smider en masse vægt på. Det gør jeg når jeg ikke har lavet lidt cardio inden styrketræningen.

Det første du skal gøre når du laver leg curls, er at indstille maskinen, så den passer til leg curls. Der plejer at være et håndtag på leg curl maskinen, hvor du kan justere højden på maskinen, så den passer til leg curls. Nu du har indstillet maskinen, sætter du dig godt til rette i sædet, og løfter benene op, så du kan komme igang med at lave øvelsen. Sørg for at presse igennem hele vejen, så du virkelig kan mærke at du træner baglårene. Du kan lige se denne video, hvis du vil se hvordan øvelsen skal laves. Han fortæller også lidt om indstilling af leg curl maskiner, som også er godt at vide noget om.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here