Opbyg solide mavemuskler derhjemme med en mavemaskine

Her er der en oversigt af gode mavemaskiner til mavetræning, som du kan bruge til at finde din nye mavemaskine, så du kan få den mave du drømmer om. Mavemaskinerne står i prismæssig rækkefølge, så de billigste maskiner er i toppen, og dem som koster lidt mere er i bunden. Alle mavemaskiner kan købes gennem getbig.dk, som har billige priser, så du får mest muligt for pengene.

Mavemaskine med indbygget måtte

Pris: 399 kr

Forhandler: Getbig.dk

Mavetræner med indbygget måtteMavetræner med indbygget måtte foldet sammen

Gå til forhandler

Mavemaskinen med indbygget måtte er den billigste af alle mavemaskinerne. Så hvis du er på udkig efter en billig mavemaskine, er det denne mavemaskine, som du skal vælge. Hvis vi kigger på mavemaskinen, er det en mavemaskine med to håndtag, som du kan holde i med dine hænder, imens du laver mavebøjninger. Det gør mavetræningen noget lettere, og det er en rigtig god hjælp til personen, som ikke er vant til meget mavetræning. Den måde håndtagene sidder på hjælper også med at gøre mavetræningen mere effektiv, da de hjælper med at gøre din mavetræning mere flydende, og øvelserne blive mere korrekte. Så er der også monteret en pude, som støtter nakken/hovedet, når du ligger ned på gulvet. Det er super dejligt, da du slipper for ømme muskler i nakkeregionen. Så er der selvfølgelig også monteret en måtte, som gør at du ligger noget bedre på gulvet, og så kommer der heller ikke sved på gulvet, når du træner. Når du er færdig med at bruge mavemaskinen med indbygget måtte kan den nemt foldes sammen, så den ikke fylder ret meget. Så kan den fx smides ikke i et skab eller stå i hjørnet, når den ikke er i brug.

Rocket mavemaskine

Rocket mavemaskine blå Rocket mavemaskine

Pris: 439 kr

Forhandler: Getbig.dk

Gå til forhandler

Rocket mavemaskinen er en lidt større mavemaskiner, som minder lidt en om stol med ryglæn. Måder du bruger denne mavemaskine på, er at du sætter dig ned på det blå sæde, og så læner du dig ellers tilbage på de runde bløde skumpudder, som sidder på ryglænet. Så kan du ellers gå i gang med mavebøjninger, hvor du så bruger mavemusklerne til at køre op og ned. Du kan holde i de 2 håndtag i starten, hvis det bliver for hårdt. Du ligeledes justere intensiteten, da der er 6 fjedrer, som styrer hvor meget hjælp rocket mavemaskine skal give, når du laver mavebøjninger. Prismæssigt ligger mavemaskinen i den billige ende, så du hurtigt kan komme i gang med mavetræning, uden at skulle ligge for mange penge på bordet.

Billig mavetræningsbænk

Pris: 449 kr

Forhandler: Getbig.dk

Billig mavetræningsbænkBillig mavetræningsbænk samlepunkt

Gå til forhandler

Denne mavetræningbænk er den billigste udgave af mavetræningsbænke, som de fleste folk kender fra fitnesscentrene. Måden du bruger den på, er at du ligger på mavetræningbænken, imens dine fødder/ben sidder omkring håndtagene der på bænken, så du ikke falder af, når du laver mavetræning. Så kan du ikke gå i gang med at lave mavebøjninger og et hav af andre øvelser til mave. Du kan fx også lave mavetræning, hvor du kører armene fra side til side, så du træner mavemusklerne i siden. Denne type mavetræningsbænk er helt klart min favorit. Prismæssigt er den utrolig billig, og du rigtig meget mavetræningsbænk for pengene.

Sammenklappelig mavetræningsbænk

Pris: 449 kr

Forhandler: Getbig.dk

Sammenklappelig mavetræningsbænkSammenklappelig mavetræningsbænk sammenfoldet

Gå til forhandler

En sammenklappelig mavetræningsbænk er lige noget for dig, som søger en klassisk træningsbænk, der kan foldes helt sammen. Det er meget praktisk, hvis du fx bor i lejlighed, hvor der ikke altid er ret meget plads. Så kan du både have plads i lejligheden, og du kan passe din mavetræning. Prismæssigt er den sammenklappelige mavetræningsbænk meget billig, da den er god til mavetræning, og så det med at den kan foldes sammen.

Mavetræningsbænk med polstring

Pris: 599 kr

Forhandler: Getbig.dk

Rød Mavetræningsbænk med polstring Justerbar mavetræningsbænk med polstring

Gå til forhandler

Hvis du søger en billig mavetræningsbænk med polstring, er det her et godt bud. Den minder meget om de forrige, hvor der er i stedet er noget mere polstring på denne, så du ligger mere blødt på træningsbænken. Der er rigtig dejligt på længere sigt, da polstringen skåner kroppen noget mere. Hvis du har planer om en seriøs omgang mavetræning, så er et par hundrede ekstra investeret i en mavetræningsbænk helt klart det værd.

Fladbænk og mavetræningsbænk

Pris: 699 kr

Forhandler: Getbig.dk

Fladbænk og mavetræningsbænkFladbænk og mavetræningsbænk udfoldet

Gå til forhandler

Denne bænk er super smart, da du både kan bruge den som en fladbænk og som mavetræningsbænk. Så er du fri for at købe 2 forskellige træningsbænke, da du har det hele samlet i en. Så kan du fx lave almindelig bænkpress og decline bænkpress, hvor bænken vender skrå nedad. Det kræver selvfølgelig at du også har et vægtsæt. Hvis du godt i gang med styrketræning derhjemme, er denne bænk kombineret med et vægtsæt en super godt start, da det er billigt, og så kan du samtidig lave et stort udvalg af øvelser.

Semi Pro mavetræningsbænk

Pris: 899 kr

Forhandler: Getbig.dk

Semi Pro mavetræningsbænkRød Semi Pro mavetræningsbænk

Gå til forhandler

Denne mavetræningsbænk er noget mere professionel, da den er lavet i noget bedre materialer. Den kan derfor godt gå ind i et mindre fitnesscenter, eller i lækkert homegym. Det er rigtig god polstring i denne bænk, så du ligger blødt og fast, så du kan få den bedst mulige mavetræning. Prisen er også ganske fornuftig, da det er en rigtig god træningsbænk.

Professionel mavetræningsbænk

Pris: 3399 kr

Forhandler: Getbig.dk

Professionel mavetræningsbænk Justerbar professionel mavetræningsbænk

Gå til forhandler

Hvis du søger en professionel mavetræningsbænk, er det her et godt valg. Kvaliteten er i den absolutte topklasse, og det finder ikke en træningsbænk ret meget bedre end det her. Der er god polstring på alle puder, og så er den super nem at indstille. Det er en træningsbænk, som kan bruges i større fitnesscentre, og til træning på højeste plan.

Siddende mavemaskine

Pris: 3899 kr

Forhandler: Getbig.dk

Siddende mavemaskine Siddende mavemaskine med vægtskiver

Gå til forhandler

Hvis du vil i gang med mavetræning med vægte, så er en siddende mavemaskine vejen frem. Den giver dig nemlig mulighed for at smide vægte på, så du virkelig presse dine mavemuskler til at blive stærkere. Måden du bruger denne maveskine på, er at du først putter vægte på pinden ude i enden af mavemaskinen. Det kan dog være en god ide lige at prøve mavemaskinen inden for at se hvordan det føles. Så sætter dig ellers op i sædet, og læner dig frem, så du kan holde fast i den øverste pind, som du også kan se på billedet. Så kører du ellers frem og tilbage, så det spænder i mavemusklerne.

Mavemaskine til brutal mave

Pris: 5499 kr

Forhandler: Getbig.dk

Mavemaskine til brutal maveMavemaskine til brutal mave instruktioner

Gå til forhandler

Hvis du er rigtig seriøs med din mavetræning og ikke mindst rygtræning, så er det med at investere i denne maskine. Du kan komme rigtig langt ned i din bevægelse, når du træner med denne mavemaskine. Det åbner for øvelsen brutal mave, som er en super hård og effektiv øvelse til maven. Det er en øvelse mange top atleter og styrkeløftere bruger som øvelse i deres træning. Hvis du ønsker at gøre mavetræning eller rygtræning ekstra hård, er der også gode mulighed for at bruge vægtskiver i forbindelse med øvelserne, da der er god plads til det i denne type mavemaskine.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here