Mr Olympia 2015 backstage

Her er der 2 videoer fra Mr Olympia 2015 backstage, hvor du kan se hvordan bodybuilderne træner og poserer backstage. Det er lige før de går på scenen. Det er mange af de store stjerner, som træner i de 2 videoer. Phil Heath, Dennis Wolf, Big Ramy, Branch Warren og mange flere.

Spray tan

Alle bodybuilderne har fået deres spray tan på inden de begynder backstage træningen. Grunden til at alle bodybuilderne er mørke/har spray tan på, er for at gøre musklerne mere tydeligt, når de står på scenen. Der er meget lys/spot light på scenen, og her hjælper den mørke farve med at gøre deres muskler mere tydelige.

Lette vægte og mange gentagelser

Mange af bodybuilderne træner med forholdsvis let vægt, hvor de laver mange gentagelser. Det er for at få gang i musklerne, så de ser godt ud på scenen. Det er lidt forskelligt hvad bodybuilderne bruger af udstyr og laver af øvelser. Nogle bruger håndvægte hvor andre bruger vægtstænger, træningselastik eller øvelser uden vægt. Nogle træner med trøje på for at skjule deres form, mens andre træner kun i poserings-underbukser. Det er meget individuelt, hvad de forskellige bodybuildere gør backstage.

Opførsel

Mr Olympia er den største og mest prestigefyldte bodybuilding konkurrence, så der er meget på spil. Det gør også at mange af bodybuilderne er dybt seriøse og profesionelle i deres fremtræden. Det er en konkurrence, og de vil gøre alt for at vinde. Selvom det er en konkurrence, holder dem lidt for dem selv, og viser respekt for de andre bodybuildere, når de træner backstage. Der er sikkert også nogle regler som skal overholdes her, men det har jeg ikke lige undersøgt nærmere.

Blivstor.dk har også skrevet om Mr Olympia 2015 resultaterne og om Mr Olympia 2015 vinderen Phil Heath.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here