Muskelpakke fra LinusPro

Der er mange penge at spare på kosttilskud, hvis du løber pakkeløsninger med kosttilskud. Muskelpakker består fx typisk af proteinpulver, kreatin og weight gainer samlet i en pakke, hvor du så får rabat, da du købe mere alt i alt.

LinusProNutrition er et forholdsvis nyt brand, som sælger deres egen serie af kosttilskud. Blivstor.dk har kigget nærmere på deres muskelpakke, som passer rigtig godt til bodybuildere, der gerne vil opbygge mere muskelmasse. Du kan købe muskelpakke på LinusProNutrition hjemmeside.

  • Muskelpakken fra LinusPro

  • Muskelpakken fra LinusPro
  • Forhandler Linuspro.dk
  • Pris 637 kr
  • Fragt fra 30 kr
  • Betaling: Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, MobilePay, Viabill
  • Fri fragt ved køb over 500 kr

LinusPro Whey100 1 kg

Proteinpulver er noget stort set alle bodybuildere bruger, og LinusPro whey100 er rigtig godt, hvis du vil igang med proteinpulver. Det har et højt indhold af proteiner, og der er ikke tilsat noget sukker. Så du får virkelig proteinpulver, som hjælper dig må at få de ekstra proteiner i kosten. Det er ikke altid lige let at få mindst 2 kg protein pr kg kropsvægt, og her er LinusPro Whey100 redningsmanden. Du får 1 kg LinusPro Whey100, når du køber muskelpakken. Du kan få LinusPro Whey100 med følgende smage: Neutral, vanilje, pistacie, kakao, blåbær, lakrids og jordbær. Husk at du også får weight gainer med i muskelpakken, så du er godt kørende.

LinusPro Weight Gainer 1.5 kg

LinusPro har også lavet deres egen weight gainer, som du får med i muskelpakken. Weight gainer hjælper dig, som har svært ved at tage på i vægt. Der er nemlig massere af kalorier i denne weight gainer, så du kan ekstra tilskud kalorier til din daglige kost. Det er en god hjælp i en travl hverdag, hvor det ikke altid er nemt at få spist nok. Der 1.5 kg i LinusPro weight gaineren, og du kan få weight gaineren med følgende smage: Neutral, kakao, vanilje, lakrids og jordbær.

LinusPro Creatine 0.5 kg

LinusPro Creatine er noget hvidt pulver, som skal blandes op med vand og juice. Derefter drikker du det så, hvor det bliver optaget i kroppen. Det skal du så gøre dagligt i en periode på 2-3 måneder. Så er den en god ide at holde pause fra kreatin i 2-3 uger efter de 2-3 måneder. Den daglige anbefalelse af kreatin er 3 g om dagen. Kreatin hjælper med at øge din præstationsevne, når vægtene bliver rigtig tunge. Det vil sige at du kan løfte lidt mere, når du laver tung styrketræning, da det tit indebærer hurtige eksplosive bevægelser. Kreatin findes naturligt i kroppen bare ikke i særlig store mængder. Det findes også naturligt i kød og fisk, så det er på ingen måde doping. LinusPro Creatine har en neutral smag, og dosering står på pakken.

Gratis LinusPro Shaker

Du får også en gratis LinusPro shaker med, når du køber muskelpakken. Så kan du blande dit proteinpulver eller weight gainer med vand eller mælk, så det bliver opløst, og det kan derefter drikkes. Shakeren kan også bruges som drikkedunk, når du styrketræner.

Muskelpakke fra LinusPro er en rigtig god pakke til begynderen. Hvis du interesseret i flere kosttilskud kan du læse mere om koffeinpiller, proteinbarer, kasein proteinpulver, fiskeolie og vitaminpiller.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here