Non-stick stegepande til bodybuilding

non-stick stegepande

Som bodybuilder er det godt at have en non-stick stegepande, da du slipper for at bruge fedtstof, og det er smart, hvis du fx er på diæt. Rengøringen er også lettere, da der ikke sidder madrester på non-stick panden. Non-stick teknologien gør at maden ikke sidder fast på panden, når du laver maden. Det er pga at der sidder et fint lag på bunden af panden, som er det her non-stick materiale. Du kan stadig bruge fedtstof, hvis du ønsker smagen som det giver til maden.

Her er der en gennemgang af non-stick stegepander, så du nemt kan få et overblik af hvilke non-stick pander der er på markedet.

HOLM Stegepande

HOLM Stegepande

Pris: 199 kr
Forhandler: skousen.dk
Fragt: 39 kr
Mål: 20 cm i diameter
Non-stick: 2 lag – silikone og polyester
Opvask: Håndvask

HOLM er et lavpris brand, som har et stort udvalg af køkkenudstyr til billige priser. Hvis du er på jagt efter gode stegepander, skal du gå efter HOLM. HOLM non-stick stegepanden var den bedste og billigste af de stegepander, som jeg kunne finde hos skousen.dk. Du får ikke en non-stick pande meget billigere end det her.

Fiskars non-stick stegepande

Fiskars non-stick stegepande

Pris: 319 kr
Forhandler: iBob.dk
Fragt: 45 kr
Mål: 24 cm i diameter
Non-stick: Teflon
Opvask: Opvaskemaskine og håndvask

Fiskars er kendt for deres udstyr til hus og have, som er praktisk og simpelt. Denne pande er ingen undtagelse. Størrelsesmæssigt er den lidt mindre end de andre, men er stadig konkurrencedygtig med den billige pris. Den tåler maskinvask, og så ligger Fiskars non-stick stegepanden godt i hånden. Håndtaget på panden er skridsikkert, så du ikke taber panden.

Eva Trio Non Stick stegepande

Eva Trio Non Stick stegepande

Pris: 599 kr
Forhandler: roomsa.dk
Fragt: Gratis fragt
Mål: 28 cm i diameter
Non-stick: Slip-Let overflade
Opvask: Opvaskemaskine og håndvask

Eva Trio Non Stick stegepanden er lige noget for dig, som ønsker en god non-stick stegepande, som kan holde de næste mange år frem. Stegepanden er indbygget med slip-let overfalde, og selve håndtaget holder sig køligt, når panden bliver varm. Stegepanden kan godt komme i opvaskemaskinen, hvilket er et stort plus.

Raadvad non-stick stegepande

Raadvad non-stick stegepande

Pris: 691 kr
Forhandler: iBob.dk
Fragt: Gratis fragt ved køb over 599 kr
Mål: 30 cm i diameter
Non-stick: Teflon
Opvask: Opvaskemaskine og håndvask(anbefales)

Raadvad er et kvalitetsmærke, som er kendt for at være leverandør for det danske hof. Du får rigtig meget stegepande for penge, når du vælger Raadvad. Det er en non-stick stegepande, som ligger og konkurrerer med Jamie Olive non-stick stegepanden, som du kan læse mere om længere nede.

Jamie Oliver non-stick stegepande

Jamie Oliver non-stick stegepande

Pris: 649 kr
Forhandler: iBob.dk
Fragt: Gratis fragt ved køb over 599 kr
Mål: 30 cm i diameter
Non-stick: Tefal Titanium
Opvask: Opvaskemaskine og håndvask

Jamie Oliver er en meget kendt tv kok, som du sikkert har set i fjernsynet før. Han har sit eget brand af køkkenudstyr, som er af god kvalitet. Du får noget af det bedste af det bedste, når du køber Jamie Oliver. Hvis du er på jagt efter en god non-stick stegepande, er denne et godt bud. Stegeplanden fra Jamie Oliver er lavet af aluminum, som gør panden let. Der er THERMO-SPOT teknologi på panden, så du kan se når panden er klar til brug. Det er praktisk, når du fx skal stege kylling eller bøffer. Du kan endda smide panden i ovnen op til 210°C, hvis du ønsker. Håndtaget er specialdesignet, så det ligger bedre i hånden. Det er alt i alt en pande, som scorer topkarakter på stort set alle punkter.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here