Pendlay Elite GHD Træningsredskab

Pendlay Elite GHDPendlay Elite GHD bruges primært til træning af mave og ryg, men der er også monteret håndtag, så du kan lave dips. Det er et træningsredskab, som gør det muligt at lave flere forskellige øvelser i samme træningsredskab. Det sparer dig noget plads, hvilket kan være en god ting, hvis du ikke har så meget plads i forvejen. Hvis du skulle have noget tilsvarende, skulle du fx købe en rygtræner, mavetræner og et dips stativ. Disse 3 træningsredskaber tager mere plads tilsammen, og det kan nemt gå hen at koste mere end Pendlay Elite GHD.

Sædet og holderen til fødderne er hævet over jorden, hvilket giver god plads til hård mave og rygtræning. Det er blandt også grunden til så mange crossfittere bruger dette træningsredskab. Det er super hårdt at træne mave og ryg i Pendlay Elite GHD, og det er lige noget for en flok crossfittere. Stærke mave og rygmuskler hjælper også crossfitteren i mange andre øvelser. Så er der selvfølgelig også muligheden for dips.

Der er en lignende træningsredskab i det fitness jeg træner i. Her står den i rummet, hvor crossfitterne typisk træner. De bruges den tit, når de træner. Jeg bruger den også selv en gang imellem. Det er typisk når jeg har kørt en masse squat og dødløft. Her plejer jeg at slutter træningen af med en masse brutal sit ups og rygbøjninger i dette redskab. Træningsredskabet holder jo fødderne, og så giver jeg den ellers bare gas.

Du kan bruger vægtskiver, hvis du ønsker at gøre træningen endnu hårdere.

Pendlay Elite GHD Information

Gå til Pendlay Elite GHD
  • Pris: 8699 kr
  • Forhandler: Bodyman.dk
  • Gratis fragt
  • Type: Træningsredskab
  • Muskler: Mave, ryg og overkrop

Pendlay Elite GHD er meget stabil, og er lavet af solide materialer. Den holder derfor til brug i et større fitness centre. Det er muligt at indstille holderen til fødderne, så den passer i længden. Der er bløde puder på træningsredskaber, så du er godt tilpas, når du træner.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here