Phil Heath Mr Olympia 2015

Phil Heath vandt Mr Olympia 2015, og det er dermed femte år i træk at han vinder konkurrencen. Han var endnu en gang i rigtig god form, og det er ikke det sidste vi får at se fra ham. Du kan se resultaterne fra Mr Olympia 2015 her. Kai Greene var ikke med i dette års Mr Olympia, så det blev ikke helt tæt som sidste år, hvor Phil Heath og Kai Greene kæmpede om førstepladsen på scenen. Du kan læse mere om Kai Greene’s udelukkelse her.

Jeg har samlet nogle træningsvideoer af Phil Heath, så du kan se ham træne lige op til Mr Olympia 2015.

Phil Heath træner ryg 5 uger før Mr Olympia 2015

Her er der en video, hvor Phil Heath træner ryg 4 uger før Mr Olympia 2015. Det er en 8 minutter lang video, hvor han viser hvordan han træner ryg op til en fitness konkurrence, og så kommer også med gode råd. Som du kan se er han allerede godt nede i fedtprocent + der er godt med masse.

Phil Heath laver 37 sæt benøvelser 5 uger før Mr Olympia 2015

Her er der to videoer – En part 1 og en part 2 – hvor Phil heath laver 37 sæt af forskellige benøvelser. Han laver meget squat i et squat rack, og leg curls og leg extensions i en leg curl maskine.  Det giver dig et godt indblik i hvordan Phil Heath træner ben op til Mr Olympia. Læg især mærke til hvor fokuseret han er. Det bliver virkelig jernet igennem i disse to videoer. Det er ikke for sjov Phil Heath har vundet Mr Olympia 5 gange.

Blivstor.dk har flere artikler med kendte bodybuildere. Du kan fx læse mere om den danske bodybuilder Klaus Riis, som er en af de nye store stjerner i den dansk bodybuilding. Du kan også læse om Zyzz og Chestbrah, som er meget populære på internettet. Hvis du vil se flere videoer om bodybuilding, kan du se nærmere på blivstor.dk’s oversigt med gode bodybuilding dokumentarer.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here