Professionel Træningsudstyr

Her finder du en oversigt af professionel træningsudstyr, som passer godt ind i et fitness center, hvor kvaliteten er i højsæde.

Alt udstyr kan købes gennem abilicaonline.dk

Gå til træningsudstyr

Professionel Crosstrainer

Professionel Crosstrainer

Crosstraineren du ser på billedet hedder Abilica E-Glide. Det er en crosstrainer i den absolutte topklasse, og er lige noget for dig der søger det bedste af det bedste.

En crosstraineren er et meget populært træningsudstyr, da den ikke er hård ved kroppen. Træning på en crosstrainer minder lidt om at stå på ski, hvor du bruger både arme og ben. Denne træningsform er ikke så hård mod knæ, hofter og ryg, som fx løb et løbebånd er.

Professionel Løbebånd

Professionel Løbebånd

Vi kan hvis ikke komme udenom at løbebåndet er en vigtig del af et træningscenter. Jeg har fundet et rigtig lækkert løbebånd fra abilica, som er i den absolutte topklasse. Løbebåndet hedder Abilica Premium 9000, og er fyldt med rigtig mange fede funktioner.

Løbebåndet har en tophastighed på 20 km/t, og kan indstilles i 15 forskellige højdeniveauer. Der er indbygget 9 forskellige løbeprogrammer, som gør træningen mere varierende.

Professionel spinningcykel

Professionel spinningcykel

Rigtig mange personer går til spinning eller cykler i forbindelse med træning. En spinningcykel gør det muligt at dyrke denne form for træning, og det er noget der bør være i et godt træningscenter. abilica har rigtig gode cykler til spinning, og det helt klart noget du bør kigge nærmere på. Du kan fx kigge nærmere på deres  Abilica Stream SB X. Det er spinningcyklen, som du ser på billedet.

Det er en spinningcykel hvor cykelsæde og cykelstyret kan justeres både vandret og lodret, så spinningcyklen passer bedst muligt. Der er kliksystem i pedalerne, som gør det muligt at bruge kliksko.

Der er indbygget cykelcomputer, som kan styre modstanden, og giver et overblik af træningen. Man kan fx se hvor mange watt man træder.

Der er også mulighed for at tilkoble smartphone til cyklen, så du kan gøre cykelturen sjovere. Du kan lave dine egne cykelruter, og følge den via googlemaps så det bliver mere realistisk. Det kan lave sådan en rute igennem smartphone appen iConsole+.

CrossOver Maskine

CrossOver Maskine

En crossover maskine er rigtig god til træning af bryst, skulder og triceps. Sådan en maskine er helt klart noget du bør overveje, hvis du er på jagt efter træningsudstyr til et træningscenter.

Crossover maskine du ser på billede kan købes gennem abilica. Den er udstyret med et håndtag i begge sidder, som kan bruges til træne bryst, skulder og triceps. Crossover maskinen har to håndtag i midten, som gør det muligt at lave armhævninger.

Crossover maskinen har stålbeslag i hjørnerne og en plads langs gulvet, som giver maskinen rigtig god stabilitet under træningen.

Professionel Multistation

Professionel Multistation

Denne multistation kan bruges af fire personer samtidig, da den indeholder flere træningsmaskiner i en. Den passer derfor godt ind i firmaer eller fitnesscentrer, hvor der er flere personer som træner samtidig. Det er muligt at lave rigtig mange øvelser med en multistation.

Multistationen har en oversigt med 80 øvelser fastmonteret, så brugerne af multistationen kan få inspiration til træningen.

Leg Press Maskine

Leg Press Maskine

En leg press maskine er et rigtig godt udstyr til bentræning, hvor komforten og sikkerheden er i topklasse.

Det er muligt at indstille leg press maskinen på forskellige måder, så der kan laves flere forskellige øvelser. Du kan fx have vægt have vægten på skulderen, så øvelsen minder meget om hack squat. Leg press maskinen kan også indstilles til at lave normal benpres, hvor du sidder ned og presser med benene.

Smith Maskine

Smith Maskine

Kvalitets smith maskine med glidebane fra abilica. Den giver en ekstra sikkerhed, da vægten ikke sidder helt frit, og vægten kan nemt vippes ind på takkerne som holder vægtstangen. Smith maskinen er perfekt til personen, som træner meget alene. I smith maskinen kan man næsten alle de øvelser man kan med en vægtstang. Der er bare tilført noget ekstra sikkerhed.

Glidebanen sidder langs gulvet, og giver mulighed for at vægtstangen kan køre frem og tilbage. Det giver mere frihed i forbindelse med træning, og det gør at kroppen kan bevæge sig mere naturligt. Normale smith-maskiner er statiske, og kan derfor ikke glide frem og tilbage. Det gør alle øvelser altid bliver lavet i helt lige linjer, og det er ikke altid det mest optimale.

Størrelsesmæssigt er smith maskinen 107x207x211 cm.

Håndvægtsæt

Dumbbell Rack Set

Komplet håndvægtsæt i krom fra abilica. 80×125 cm stativ til håndvægtene medfølger. Håndvægtene er lavet af krom, som er meget holdbart og slidstærkt. Alt i alt en rigtig god investering, som holder i mange år frem.

I håndvægtsættet får du:

  • 2×10 kg håndvægt
  • 2×12.5 kg håndvægt
  • 2×15 kg håndvægt
  • 2×17.5 kg håndvægt
  • 2×20 kg håndvægt
  • Stativ til håndvægtene

Ribbe til væg

Ribbe til væg

Kvalitets rib til væg fra abilica. Ribben er lavet af lavet af hårdt egetræ, som har fået en god omgang lakering. Det gør ribben mere slidstærk og gør den meget nemmere at holde ren. En rib uden lakering bliver hurtigt beskidt, og er ikke til at holde ren.

Størrelse på ribben er 70×230 cm og vejer 14 kg. Maks personvægt er 150 kg. Der medfølger skruer til samling af rib.

En rib kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Den kan fx bruges til armhævning, maveøvelser og udstrækning. Den øverste rib hænger lidt længere ud end de andre, og det gør det nærmere at lave armhævninger.

Professionel Sjippetov

Professionel Sjippetov

Sjipning er en hård og effekt træningsmetode. Det giver rigtig godt til kondition, da pulsen let kommer i vejret og styrker benmusklerne på grund af de mange hop.

Et godt bud på et kvalitets sjippetov er det du ser på ovenstående billed. Sjippetovet er fra abilica, og det har en plastbelagt stålvejer, som gør det slidstærkt og giver mulighed for hård træning. Håndtagene er lavet af blød mosgummi, som giver et godt blødt greb.

Sjippetovet er 270 cm lang, og kan gøres kortere, så det passer til den personlig længde.

Fitness bold

fitness bold

Eksplosionssikker fitness bold fra abilica med en diameter på 65 cm. Bolden kan fås i farverne blå og lilla. Der medfølger en pumpe, så fitness bolden hurtigt kan pumpes op. Derudover medfølger der også et træningsprogram på dvd. På dvd’en finder du øvelser til opvarmning, styrketræning og til træning af balancen.

Fitness bold er rigtig god at anvende til mave, ryg, balanceøvelser og skadesforebyggende træning. Hvis du døjer med en træls skade eller lignende, kan en fitness bold være en god hjælp her.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here