Øg din muskelmasse med proteinpulver

Proteinpulver er proteiner i pulverform, som blandes op med væske, så det kan drikkes. Det blandes normalt op med vand, mælk eller juice. Det smager bedst køligt. Det har et meget højt indhold af proteiner, som hjælper dig med at få dækket dit daglige proteinindtag.[/vc_column_text]

 • Proteinpulver fra bodylab.dk

 • Proteinpulver fra bodylab.dk
 • Forhandler Bodylab.dk
 • Mindre sortiment af høj kvalitet
 • Mængderabat på proteinpulver
 • Fragt fra 29 kr
 • Betaling: Dankort, Visa, Measto, Mastercard, Visa Electron, MobilePay, Viabill
 • Gratis gavepakke ved køb over 700 kr
 • Proteinpulver fra bodyman.dk

 • Proteinpulver fra bodyman.dk
 • Forhandler Bodyman.dk
 • Største sortiment af proteinpulver
 • Proteinpulver i alle prisklasser
 • Fragt fra 35 kr
 • Betaling: Dankort, Visa, Measto, Mastercard, Visa Electron, MobilePay, Viabill
 • Køb for 750 kr og få rabat på produkt

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Det hjælper dig også med at spare en masse tid i en travl hverdag, da du kan have proteinpulveret med i tasken. Du slipper dermed for at skulle have et måltid mad klar til efter træning, da kan drikke dit proteinpulver i stedet. Du slipper for at handle mad efter træning og du behøves ikke at bruge så meget tid på at lave mad. Det er heller ikke det bedste at spise lunken at spise lunken mad, som har lagt længe i tasken.

Proteinpulver er også et stort hit i mange opskrifter. Du kan bruge det i hjemmelade proteinbarer, proteinsmoothies, proteinkager og mange andre opskrifter. Du kan læse mere om opskrifter med proteinpulver her.

Hvilke typer proteinpulver er der på markedet?

Whey proteinpulver
Det er den mest populære, da den har den højeste biologiske værdi af alle typerne. Desto højere den biologiske værdi desto nemmere optages og udnyttes proteinpulveret af kroppen.

Proteinpulver med stevia
Stevia i proteinpulver er et nyt koncept, som Bodylab er begyndt at producere. Det kan fås med æblesmag.

Økologisk proteinpulver
Det er en proteinpulver uden tilsætningsstoffer. Der tilsættes normalt Lecithin til det normale whey proteinpulver, så det opløses bedre. Det økologiske er uden dette stof, så det kræver lidt mere at blive opløst.

Kasein proteinpulver
Denne type proteinpulver nedbrydes og optages langsommere i kroppen. Det gør at der er rigtig godt inden sengetid, da du får en jævn strøm proteiner fordelt over hele natten.

Æggeproteinpulver
Æg indeholder mange proteiner, og har en høj biologisk værdi. Det er et rigtig godt alternativ til dig, som ikke kan tåle laktose.

Soja proteinpulver
God proteinkilde, hvis du har problemer med laktose, eller ikke spiser noget som har animalsk oprindelse.

Ris proteinpulver
Udvindes af brune ris. Mest anvendt til bagning, da det ikke kan nedbrydes så fint som whey.

Hvordan smager proteinpulver?

proteinpulver smagsprøve
Proteinpulver smager rigtig godt. Det findes i mange forskellige smagsvarianter. Her er en liste over hvilke smagsvarianter Bodylab har på deres proteinpulver.

Blåbær, cranberry/raspberry, æble, chokolade, fersken/appelsin, lemon, karamel, jordbær, vanilje, banan, neutral, pistace, crispy cookie, crispy chokolade, carribien choko, hasselnød og choko-smag

Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, er der mulighed for at få 8 forskellige smagsprøver. På den måde kan du finde ud af hvilken smag du bedst kan lidt, før du bestiller dit proteinpulver hjem. Body har lavet en helt ny proteinpulver med æble, som du kan prøvesmage helt gratis.

Hvor meget pulver før og efter træning?

De fleste anbefaler 20-30g protein efter træning, men en stor mand skal selvfølgelig have flere protein end en lille mand. For at regne ud hvor meget du skal have, kan du gange din kropsvægt med 0,4. En mand på 60 kilo skal have 60*0,4 = 24g protein. En mand på 110 kilo skal have 110*0,4=44g protein. Prøv dig frem og find ud af hvad der virker bedst for dig.

Hvorfor whey proteinpulver?

Whey proteinpulver er den bedste type proteinpulver på markedet. Kvaliteten af proteinpulver måles i biologisk værdi. Desto højere den biologiske værdi er, desto bedre optages og udnyttes proteinerne i kroppen. Whey proteinpulver har den højeste biologiske værdi af de forskellige typer proteinpulver.

For at muskler kan vokse har de brug for en masse proteiner. Whey proteinpulver hjælper dig med at få dækket dit proteinbehov, da det har et højt indhold af proteiner. Efter en hård træning har dine muskler brug for proteiner hurtigst muligt, så musklerne kan restituere og vokse sig større til næste træning. Whey proteinpulver er en rigtig stor hjælp her, da det bliver optages rigtig hurtigt i kroppen.

Whey 100

proteinpulver

Det er den populære whey proteinpulver fra det danske firma bodylab. Den er produceret i Danmark på Bodylab fabrikker og er dopingsfri,  da den er under meget strenge krav fra fødevarestyrelsens side af. Du kan få denne proteinpulver i rigtig mange forskellige smagsvarianter.

Jeg kan personlig bedst lide med chokolade. Jeg har brugt denne proteinpulver til at lave proteinbarer, protein smoothies, proteinkager og mange andre ting. Denne proteinpulver er i mine øjne det bedste på det danske marked i forhold til service, pris og kvalitet.

Whey 100 ekstra pure

Whey 100 ekstra pure

Det er den dyreste af 2 de typer whey proteinpulver. Den har et mindre indhold af kalorier og et større indhold af proteiner. Den henvender sig til den seriøse idrætsudøver, som vil have det bedste af det bedste. Da den indeholder mindre kalorier og flere proteiner end normale version, er den et stor hjælp under et seriøst vægttab. Makrofordelingen er langt bedre og du får dermed flere proteiner på mindre kalorier, som kan betyde en del over et længere vægttab. I forhold til konkurrencer er det tit de helt små marginaler, som gør forskellen på hvem der bliver nummer 1 og 2.

Næringsindhold i whey 100 proteinpulver fra bodylab.dk

Her er en oversigt af næringindholdet i whey 100 proteinpulver.

NæringsindholdWhey 100Whey 100 ekstra pure
Pris for 1 kg169 kr249 kr
Pris for 2 kg325 kr479 kr
Energi1710kJ/400kcal1600kJ/380kcal
Protein79 g90 g
Kulhydrat6 g2 g
-heraf sukkerarter5,5 g2 g
Fedt6,5 g1 g
-heraf mættede fedtsyrer3,6 g0,6 g
Kostfibre0 g0 g
Natrium0,21 g0,28 g
BCAA22,9 g22,9 g

Opskrifter med proteinpulver

Hvis du i forvejen bruger mange penge på proteinbarer og proteindrikke nede i centeret, kan du spare rigtig mange penge ved at lave tingene selv. Du kan bruge whey proteinpulver til at lave proteinbarer, proteinkager, proteinpandekager, proteinsmoothies og mange andre ting. Whey proteinpulver smager også rigtig godt sammen med havregryn og mælk. Du kan også blande havregryn, peanut og proteinpulver. Du kan også bare drikke dit whey proteinpulver ved siden af dine normale måltider, så du får endnu flere proteiner indenbords.

5 gode grunde til at spise proteinpulver

Proteiner er vejen frem, hvis du træner meget, og der er især mange sundsmæssige fordele ved at tilføje proteinpulver til din daglige kost. Proteinpulver er ofte brugt af bodybuildere og vægtløftere, da det hjælper dem med at proteiner nok indenbords, så de kan få opbygget en god solid muskelmasse.

Her er 5 gode grunde til at tilføje proteinpulver til dine drinks eller shakes.

Proteinpulver kan reducerer sult og cravings

Hvis du har problemer med sult og cravings, er der er to typer af fødevarer, som du kan spise ved hvert måltid, så du føler dig mere mæt og fuld i maven. Det er proteiner og fibre. De fleste mennesker finder det simpelt nok at spise rigeligt med frugt og grønt, så der kommer nogle gode fibre indenbords. Det er straks en anden sag med at få nok med proteiner i løbet af dagen. Her er det mange som spiser oksekød og fjerkræ i større mængder for at få nok med proteiner. Det kan nemt resulterer i at der kommer en masse fedt indenbords, som kan være dårligt for arterierne. Det er her, proteinpulver er gavnligt, da du får et ekstra supplement af proteiner, så du fx ikke skal spise så meget kød hverdag. Du får dermed ikke så meget fedt indenbords, og du får samtidig stillet din sult.

Protein er en essentiel byggesten for muskelmasse og styrke.

Proteiner er nødvendige for at opbygge muskler. Ekstra protein i kosten vil hjælpe dig til at opbygge muskelmasse og styrke. Du er selvfølgelig stadig nød til at være fysisk aktiv, og løfte vægte. Det er så her du kan bruge proteinpulver for at sikre et højt protein indtag, der er nødvendigt for at opbygge en stor six pack.

Proteinpulver er godt for dine knogler

Det er ikke kun dine muskler som har brug for protein. Dine knogler har også brug for protein. Det er blevet videnskabeligt bevist, at mennesker, der spiser mere protein er mindre tilbøjelige til at opleve brud eller osteoporose. Og hvis proteinet er fra ikke-fedtholdige kilder, såsom proteinpulver, er det endnu mere fordelagtigt for dig i takt med at du bliver ældre.

Proteinpulver øger dit stofskifte og øger din fedtforbrændingen

Ved at spise mad kan du øge dit stofskifte niveau midlertidigt, nedbrydning af protein har en højere termisk effekt – omkring 20 til 35% mere end andre typer af fødevarer – hvilket fører til at et større antal kalorier bliver forbrændt. Ved at spise mere protein kan du forbrænde flere hundrede kalorier om dagen i forhold til hvis du kun spiste små mængder af protein. Proteinpulver er en enkel og nem måde at øge dit protein indtag i din kost.

Proteiner kan sænke dit blodtryk

Forhøjet blodtryk kan forårsage mange dårlige sygdomme i menneskekroppen, herunder hjerteanfald, slagtilfælde og nyresygdomme. Fødevarer med høje niveauer af proteiner og med et lavt kolesterol kan være gavnligt i forbindelse med at holde blodtrykket på et normalt niveau. Protein kan sænke diastoliske og systoliske blodtryk samt sænke LDL kolesterol og triglycerider. Proteinpulver giver dig en sikker måde at øge indtaget af protein, uden at skulle bekymre sig om dårligt fedt eller kolesterol.

Tilføjelse af proteinpulver til dine shakes eller drikkevarer er en af nemmeste måder at indtage flere proteiner på. Proteinpulver er ofte aromatiseret, hvilket gør at det smager rigtig godt.Hvis du følger et bodybuilding eller fitness-program, kan du overveje at tilføje proteinpulver til dine drikkevarer i ny og næ, så du får et højere protein indtag = større udbytte af din træning.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here