Gode proteinshakers til proteinpulver og weightgainer

Proteinshakere

Her er der en kort gennemgang af proteinshakere, som er gode til at blande proteinpulver eller weightgainer og kan bruges som drikkedunk. De kan ligeledes komme i vaskemaskine og mikrobølgeovn.

Stort udvalg af proteinshakere hos bodyman.dk

Gul Proteinshaker

I AM NUMERO UNO står der på siden af den gule proteinshaker. Det kommer fra Arnold Schwarzenegger, som i sin tid gik med en t-shirt hvor der stod ARNOLD IS NUMERO UNO. Arnold formåede at vinde Mr Olympia hele 7 gange.

Hvis vi kigger nærmere på den gule proteinshaker, tåler den at komme i opvaskemaskine og i mikrobølgeovn. Du kan fx varme havregrød op i den på eller andet sted, hvis du ikke har en skål omkring dig. Du kan fylde 600 ml i shakeren og det er ganske fint.
Gul proteinshaker
arnold numere uno

Bodyman.dk Proteinshaker

Her er den proteinshaker de fleste sikkert kender. Det er den type shaker du får, når du køber proteinpulver fra bodyman og bodylab. Der kan være helt op til 700 ml, og der er et fint lille filtersystem ved åbningen, som du kan tage ud af shakeren. Jeg har selv en 4-5 stykker, og bruger dem meget hver dag. Det er enten til træning eller derhjemme, når jeg skal have vand, proteinpulver eller hvad jeg nu ellers drikker. Jeg synes selv det er træls at skulle fylde et glas med vand hele tiden, hvis jeg fx arbejder hjemme. Så hellere have en shaker på 700ml, hvor der kan være massere af vand.

proteinshaker fra bodyman.dk

Better Bodies Proteinshaker

Rigtig fed proteinshaker fra Better Bodies i turkis blå farve. Better Bodies er blandt andet kendt for deres træningstøj, som du også kan finde her på siden. Deres t-shirt er helt vildt fede.

Der er mulighed for at have 600 ml i shakeren, og den tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. I bunden er der ekstra rum til kosttilskud. Der kan du fx have dit proteinpulver, kreatin eller hvad du nu ellers bruger af kosttilskud. I stedet for at have proteinpulver i en pose eller andet, kan du bare have det i bunden af din proteinshaker. Det er super smart.

Better Bodies proteinshaker

Gold’s Gym Proteinshaker

Smart proteinshaker fra Gold’s Gym, som er fitnesskæde med et meget stærkt brand. Stort set det går op i fitness har før eller siden støt på Gold’s Gym. Proteinshakeren er sort med gult skrift og er i meget høj kvalitet. I bunden er der et rum til piller eller proteinpulver. Denne proteinshaker tåler ligeledes opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

golds gyms proteinshaker

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here