Sissy squat maskinen – den ultimative træningsmaskine til squat

Sissy squat maskine

En sissy squat maskine gør det muligt at træne squat på en lidt anden og hård måde. Det er et godt alternativ til squat i squat racket, og så koster sissy squat maskinen heller ikke alverden. Øvelsen er nem at lave, så det hele er meget lige til.

Gå til Sissy squat maskine

Prisen på sissy squat maskinen er 899 kr hos getbig.dk, som er en af de få forhandlere i Danmark som sælger sissy squat maskiner. Getbig.dk er en af de billigste og største forhandlere af træningsudstyr i Danmark. De har fast fragt på 39 kr, og så kan du få gratis fragt, hvis du køber for mere end 1000 kr. Hvis du skal have en lignende sissy squat maskine til den pris, skal du højst sandsynligt til udlandet. Jeg har ikke kunne finde noget tilsvarende i Danmark.

Hvordan laver man Sissy squats?

Måden du bruger sissy squat maskinen på, er at du først stiller dig op på metalpladen, som er monteret midt på maskinen. Din lægmusklerne skal sidde tæt op ad den store pude, hvor skinnebenet skal sidde tæt op ad de små puder. Det holder dine ben på plads, når du laver squat bevægelsen i sissy squat maskinen. Der er ikke noget sæde, så du kommer langt ned, når du squatter i maskinen. Det gør øvelsen super hård, og giver godt til dine benmuskler, rygmuskler og mavemuskler. Det er muligt at variere øvelsen, så der kommer mere fokus på mave og ryg. Du kan gøre øvelsen endnu hårdere ved at bruge håndvægte eller vægtskiver. Du kan indstille sissy squat maskinen med de små håndtag, så den passer til dig.

Jeg har fundet en video, som går dybden med træning i en sissy squat maskine. De viser hvordan sissy squat laves, og hvordan du kan variere øvelsen, så der kommer mere fokus på dine core muskler. Du kan læse mere om core træning her. I videoen bruger de en sissy squat maskine med røde puder. Den har bare en lidt andet design, men fungerer på samme måde som ovenstående maskine.

Sissy squat styrketræningsprogram

Sissy squat giver som sagt rigtig godt til ben, og øvelsen passer derfor godt til de dage, hvor du træner ben. Du kan fx lave sissy squat lige efter squat, eller så kan du starte med sissy squat, så dine benmuskler kan blive varmet godt op. Du kan lave noget der ligner 8-12 gentagelser i 3-5 sæt, når du laver sissy squat. Så kan du lave sissy squat med fokus på core efterfølgende med samme antal gentagelser og sæt. Det er en super hård øvelser, som måske ikke ser ud af meget, men den giver rigtig godt.

Jeg vil anbefale dig at finde et styrketræningsprogram, hvis du ikke følger et. Du vil få langt bedre resultater med træning, hvis du følger et styrketræningsprogram, så der kommer rytme og struktur på din træning.

Underlag til sissy squat maskinen

Det er en god ide at anvende en underlagsmåtte, så maskinen har noget at stå på, når du bruger den. Det gør at du ikke får ridser eller ødelagt gulvet, når du laver sissy squats. Det kan jo ske at du taber en håndvægt, når du laver sissy squat med håndvægte. Det kan også være at du vælter ned fra sissy squat maskine. Der kan ske mange, som gør at du får ridser i gulvet. Gør dig selv den tjenste at købe underlagsmåtter, så du kan holde dit gulv fint og flot.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here