Skinkestang opskrift – Butterdej med pikantost, skinke og bacon

Her finder du opskriften på skinkestang. Det er ikke den mest bodybuilder venlige opskrift, men det smager super godt. Det er et fint lille cheat meal, som du kan spise i ny og næ. Der er trods alt nogle proteiner i en skinkestang. Hvis du søger gode opskrifter til bodybuildere har Antoine Vaillant lavet gode bodybuilderopskrifter.

Du skal bruge følgende:

  • 1 pakke pikant ost(150-200g)
  • 1 pakke skinke(200g)
  • 1 pakke bacon(200g)
  • Færdig lavet butterdej
  1. Pak butterdej ud og sæt ovnen på 200 grader.
  2. Steg bacon indtil det er gennemstegt.
  3. Bland pikant osten, skinke og bacon sammen.
  4. Herefter ligger du blandingen som en stribe, hvor du til sidst folder den sammen.
  5. Nu er den klar til at komme i ovnen. Den skal varmes, til den er gyldenbrun. Ca 20-30 minutter

Her er der et billede af butterdej, hvor det er rullet ud på en stor bradepande. Der plejer at være bagepapir på butterdejen, så du behøves ikke at komme bagepapir på bradepanden.

skinkestang på bradepande

Her er stegt bacon, skinke og pikant ost blandet sammen i stor skål. Herefter plejer jeg at røre godt rundt, så det hele bliver godt blandet. Jeg plejer at bruge en ske til at blande de 3 ingredienser sammen med. Det dufter altid super godt, når du blander det hele sammen.

skinkestang fyld i skål klar til at blive røret rundt

Nu er det hele blandet godt sammen, så det er klar til at komme på butterdejen.

skinkestang fyld

Så er det ellers bare med at komme det hele på butterdejen. Jeg plejer at lave en lang strimle, så det er nemt at folde sammen senere. Du kan også lave mindre skinkestænger, hvor du skærer butterdejen ud i mindre stykker. Så er de også noget nemmere at få med på madpakke.

skinkestang fyld på butterdej

Her er butterdejen foldet sammen, og så er den ellers klar til at komme i ovnen. Varm skinkestangen ved 200 grader i 20-30 minutter. Jeg plejer at tage skinkestangen ud, når den er flot gyldenbrun. Lav gerne rigeligt, når du laver skinkestang. Det smager super godt dagen efter, når det har været på køl. Jeg plejer altid at varme skinkestangen i mikroovnen, hvis jeg har mere tilbage.

skinkestang foldet sammen

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here