Opbyg core og muskelmasse med Sklz Core Push Up

Sklz Core Push Up

Træning: Balance Armbøjninger

Pris: 699 kr

Forhandler: Abilicaonline.dk

Levering: 29 kr – Gratis over 1000 kr

Gå til Sklz Core Push Up

Træning med Sklz Core Push Up

Sklz Core Push Up er ny moderne måde at træne core og armbøjninger samtidig. Træningsredskabet består af en balance bold, som er sat sammen med en platform af stål, hvor der er sat håndtag på. Her kan du så tage armbøjninger, hvor du skal holde balancen samtidig. Det presser core musklerne i maven, og sætter ekstra pres på brystmuskulaturen. Dine muskler bliver virkelig stimuleret, når du træner med Sklz Core Push Up. Der medfølger 7 træningsøvelser, som du lave på brættet. Øvelserne står direkte på brættet, så du nemt kan bruge dem i din træning. Du kan fx tage armbøjninger, hvor du har Sklz Core Push Up på dine fødder. Det giver et større pres på den nedre del af din krop. Der er mange muligheder med dette træningsredskab, og du kan lige se denne video, så du kan få noget mere inspiration.

Hvorfor bruge Sklz Core Push Up?

Sklz Core Push Up hjælper dig med at gøre din træning mere effektiv. Hvis du forvejen laver mange armbøjninger og core træning er Sklz Core Push Up lige noget for dig. Hvis du er nybegynder kan du sagtens også bruge dette træningsredskab. En fed ting ved Sklz Core Push Up er at du nemt kan tage den med dig rundt. Det er smart, hvis du fx skal på ferie. Så kan du lave nogle seriøse armbøjninger, og du kan få lavet en masse god træning til maven, selvom du er på ferie. Så fylder den heller ikke derhjemme, som så meget andet træningsudstyr gør. Det er alt i alt et genialt stykke træningsudstyr.

Eksempel på træning med Sklz Core Push Up

En måde du kan bruge Sklz Core Push Up på, er ved at bruge den hver morgen. Her kan du fx tage 50 armbøjninger, hvor du laver 5 sæt af 10 gentagelser. Når du har gjort dette, kan du tage 50 til maven, hvor du står i arm stand og kører dit ben frem skiftevis, så det spænder i maven. Det du også i 5 sæt af 10 gentagelser.

Du kan også bruge Sklz Core Push Up i forbindelse med træning af bryst og triceps. Det er super hårdt at tage armbøjninger på dette bræt efter en solid omgang bænkpres og en masse dips.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here