Stærkmand udstyr

Der findes mange forskellige slags stærkmand udstyr, da der er mange forskellige disicipliner i stærkmand. I den forbindelse har blivstor.dk fundet frem til stærkmand udstyr, som kan købes hos danske forhandlere af træningsudstyr. Det har vi gjort så du hurtigere kan få et overblik af, hvor stærkmand udstyr kan købes og til hvilke priser.

Strongman log

Nettofitness.dk har en billig strongman log til salg, som passer til vægtskiver på 50 mm. Det er den strongman log, som du ser på billedet. Strongman loggen har to huller med håndtag i hver side, så du har noget at holde fast i, når du træner med den. Der er 2 pinde på hver side, hvor du kan tilføje vægtskiver eller dæk, så træningen bliver tungere og hårdere. Det er muligt at tilkøbe vægtskiver på nettofitness.dk, hvis du står og mangler vægtskiver på 50 mm.

Strongman Log

Det er et godt og billigt køb, hvis du gerne vil i gang med strongman log træning, eller hvis du står og mangler en strongman log til en stærkman konkurrence. Jeg har ikke kunne finde en strongman log billigere i danmark. Så skal du eventuelt købe en strongman log brugt, i udlandet, eller så skal du lave en strongman log selv.

Farmers walk vægtstang

Getbig.dk har et sæt med to farmers walk vægtstænger til salg, som du kan bruge i forbindelse med stærkmand disciplinen farmers walk. Der er to forskellige håndtag på hver farmers walk vægtstang, så du kan træne med forskellige tykkelser i grebet. Det ene håndtag er på 30mm, hvor det andet håndtag er på 50 mm.

Farmers walk vægtstang

Vægtstængerne har en egenvægt på 12 kg, og de kan klare en belastning op til 300 kg, hvilket giver dig muligheden for at lave farmers walk med 300 kg i hver hånd. Længden på vægtstængerne er 160 cm, og der er 35 cm plads til 50 mm vægtskiver på hver side af vægtstængerne.

Pro Hex Bar

En hex bar er også et stykke træningsudstyr, som bliver brugt meget i forbindelse med stærktmand træning. En hex bar giver nemlig muligheden for at lave tungt dødløft, tunge shrugs og farmers walks.

Getbig.dk har en pro hex bar til salg, som kan klare en belastning helt op til 400 kg. Det er en del mere i belastning end de billige hex barer, som du kan købe ved de fleste forhandlere af træningsudstyr. Derudover er der 3 forskellige håndtag(25 mm, 38 mm og 50 mm), hvilket gør at du kan træne med forskellige størrelser i grebet.

Pro hex bar

Egenvægten på pro hex baren er 18 kg, og der er 26 cm plads til vægtskiver på 50 mm. De indvendige mål er 780 x 630 mm (L x B). De udvendige mål er 1660 x 770 mm (L x B).

Blivstor.dk har også skrevet om vægtslæder og fat gripz, som også kan bruges til stærkmand træning.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here