Kom godt i gang med træning på stepbænk

En stepbænk er et træningsredskab, som oftest bruges til træning af underkroppen, som f.eks. ben. Stepbænken er perfekt til dig, som gerne vil forbrænde nogle ekstra kalorier, eller bare generelt vil styrke din underkrop.

Stepbænk fra getbig.dk

Stepbænk fra getbig.dk

Gå til forhandler

Stepbænk fra abilicaonline.dk

Stepbænke fra abilicaonline.dk

Gå til forhandler

Stepbænken er et effektivt redskab, hvis man vil træne kroppen med høj intensitet, hvor man samtidig kan få en masse variation ind i træningen, da man på stepbænken kan udføre et hav af forskellige øvelser, som kan være alt fra intensive cardio øvelser til en hård læg træning, som netop kan gøre din træning optimal. På træningsredskabet, er der forskellige fordele. F.eks. kan du indstille stepbænken, så du får den højde på, så du får den udfordring som du skal have, hvilket er med til at gøre dit træningsniveau ideelt.

En stepbænk giver dig mange muligheder

Træner du hjemme eller i fitnesscentret, gør ikke så meget, så længe dit mål er at forbrænde nogle ekstra kalorier med høj intensiv træning, samtidig med du vil forstærke din krops balanceevne. Men dog er det ikke udelukkende høj intensiv træning, som bænken bruges til. Man kan bruge bænken til meget andet, som f.eks. læg træning. Stepbænken er et meget godt redskab, da man ikke kun får pulsen højt op, men redskabet er med til at forbedre din koordinationsevne. Vil du være fri for at betale for et medlemskab for at forbrænde nogle ekstra kalorier, er stepbænken et ideelt redskab. Man kan hjemmefra lave sin egen træning, og derved spare tid på at køre frem og tilbage fra fitnesscentret, og samtidig få det samme ud af det.

En stepbænk består for det meste af en forhøjet bænk, som giver mange træningsmuligheder. Der er typisk et skridsikkert lag på redskabet, som er med til at holde dig oppe på bænken, så du ikke glider, mens du laver en øvelse.

Der er forskellige højder og indstillinger for stepbænke, afhængigt af hvad du træner. Hvis du er nybegynder, kan det være en god idé, at starte med en lav højde, som f.eks. 10 cm. Det virker måske lavt, men i forhold til at man er nybegynder eller er man en person med generelle problemer med benene, kan det være et godt sted, at starte. Man kan sagtens få pulsen højt op, og derved gøre træningen optimal. Starter man for højt, kan det ende med, at man kan få eventuelle skader i f.eks. hofterne eller alvorlige skader i knæet. Derfor er det vigtigt at starte på et niveau, som man føler sig tilpas med, og derved kan man arbejde sig opad, i stedet for at være ude af træningsform pga. en træningsskade.

Stepbænk pris

Stepbænke findes helt ned til 399kr og kan uden tvivl, optimere din træning. Den mest attraktive stepbænk, som er i de fleste fitnesscentre rundt i landet, er stepbænken, lavet af Reebok. Prisen på træningsredskabet, starter på 729kr. Grunden til at det er en meget attraktiv stepbænk i forhold til mange andre, er pga. at den har et super lækkert skridsikkert materiale, og kan indstilles til flere forskellige højder. En normal stepbænk fra Reebok, kan indstilles til tre forskellige højder – 15 – 20 og 25cm, og måler 90×35 cm, hvilket giver dig en masse plads, til at udføre dine øvelser korrekt.

Stepbænk øvelser

Man kan lave en masse øvelser på dette træningsredskab, men der er nogle øvelser som er mere attraktive, end andre. Nogle øvelser, kunne f.eks. være: T-step, Lunges eller basic step. Der er mange øvelser, som kan varieres af hvilken træningsform du anvender. Da stepbænken er så varierende, gør den absolut genial, til dig som ikke har det store behov for f.eks. håndvægte og vægtskiver.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here