Super awesome kitchen stuff

Her er der en gennemgang af nogle af opskrifterne fra bodybuilderen Antoine Vaillant’s super awesome kicthen stuff. Du finder playlisten med alle videoer i nedenstående video.

Macho Nacho!

I dette afsnit af Antoine Vaillant’s Super awsome kitchen stuff er der mexicansk tema. Han laver en MACHO NACHO!

Retten indeholder følgende madvarer: Ost, oliven, løg, avocado, tomat, kylling, salsa, nachos/tortilla.

Han laver retten i 2 versioner. I den ene version bruger han nachos. I den anden version bruger han glutenfri tortillas, hvor han skærer dem i trekanter. Han ligger de små trekanter langs kanten af et fad, så de får den der kurvede form som nachos. Så kan du ellers bruge dem på samme måde som nachos. Du kan fint bruge fuldkorns tortillas.

I retten MACHO NACHO! bruger han noget der svarer til en 50 gram sorte oliven fra dåse. 280 gram kylling. 1 avocado som han masser, så det bliver til guacamole. Han bruger en stor tomat og et løg, som han hakker fint. Han bruger 230 gram ost, som er lav på fedt og kulhydrater. Til sidst noget salsa/mexicansk sauce.

Det er ikke sikkert du kan få fat i helt samme madvarer, men hans version indeholder 1620 kalorier, 72 g fedt, 118 kulhydrater, 134 g protein og svarer til 2 personer.

Det er vigtigt at du ligger ingredienser i følgende rækkefølge, hvis det skal være så sprødt som muligt.

 1. Put salsa/mexicansksause i et skål sammen med tomat, løg og oliven. Bland det hele godt.
 2. Hæld blandingen ovenpå nachos/tortillas. Sørg for at det bliver spredt godt ud.
 3. Herefter putter du kylling ovenpå.
 4. Til sidst dækker du retten til med osten.
 5. Giv retten 10-15 min ved 200 grader i ovnen indtil osten er smeltet/gylden. Det er en god ide at holde øje så det ikke brænder på.

Prøv også denne opskrift med havregryn, peanutbutter og proteinpulver.

The Cheese Burger Salad

Denne opskrift har jeg selv brugt rigtig meget. Han kalder den en cheese burger salat, og det passer faktisk meget godt til den. Den er rigtig at lave og du skal bruge følgende: Oksekød, salat, pickles(kan undlades), toastost. Du kan tilføje ketchup og sennep hvis du vil. Han bruger en low fat ost + ketchup og sennep uden kalorier. På den måde får han mindre kalorier indenbords samtidig med at han kan spise lækkert. Du kan tilføje ris, pomfritter eller andet tilbehør ved siden af, hvis du skal have flere kalorier indenbords.

 1. Steg oksekød på panden
 2. Tilsæt krydderi
 3. Tilsæt pickles
 4. Tilsæt ost og varm indtil det er smeltet.
 5. Til sidst hælder det over i en skål med frisk salat.

Det er et rigtig lækkert og nemt måltid, som indeholder rigtig mange proteiner og få kulhydrater. Kombinationen af smeltet ost og oksekød er sygt godt. Det er også en billig ret. Madvarerne koster ikke alverdens, og så får du ovenikøbet noget grønt til.

Super buff burrito med oksekød og ris

I denne opskrift bruger han følgende ingredienser: Tex mex, chili, franks redhot sauce, tabasco, 50-60 gram brune ris, 170 gram oksekød, tortilla, 1 salatblad.

 1. Varm oksekød på panden.
 2. Tilsæt krydderier, og når kødet er stegt tilsæt franks redhot sauce og tabasco.
 3. Tilsæt brune ris og varm det på panden sammen med kødet. Husk de brune ris skal have et par minutter før de er blevet varme.
 4. Til sidst putter du bladingen på midten af tortillaen.
 5. Til kan tilføje salsa, ketchup eller andet hvis du vil.

Det er igen en rigtig nem opskrift. Du får lidt flere kulhydrater i denne ret, fordi den indeholder de brune ris. Den er også nem at spise, fordi den er i tortillaen, så du bare kan holde om den.

Du kan finde flere bodybuilder-venlige opskrifter på blivstor.dk ved at klikke her.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here