Tips til at få råd til kost og træningsudstyr

Det kan sagtens lade sig gøre at tabe sig og se markeret ud, uden at det kommer til at kunne mærkes på pengepungen. Har man derimod en drøm om at blive stor, muskuløs og ripped, så er det typisk en anden sag.

Vil der der oftest skulle bruges penge på mange forskellige kosttilskud, der både giver dig en ekstra edge i fitnesscenteret, men som samtidig også sørger for, at din krop har alle de vitaminer, mineraler og proteiner, som er nødvendigt for at den kan restituere og vokse optimalt.

Foruden kosttilskud, så kommer der naturligvis også ens faste kost, som heller ikke er helt i den billige ende. Sidst men ikke mindst, er der også træningsudstyr, hvis du gerne vil arbejde på din krop, når du ikke er i fitnesscenteret.

Vi har derfor lavet en lille guide med tips og tricks til, hvordan du kan få lidt mere plads i budgettet til den forholdsvis dyre vane.

1. Hold øjne åbne for alle tilbud

Det siger naturligvis sig selv, men der kan være rigtig mange penge at spare, hvis du udvikler dig selv til tilbudsjæger. Kylling og oksekød som jo er favoritten blandt træningsfolk, er generelt ikke blandt de billigste typer af kød. Især ikke hvis den skal være fedtfattig.

Rigtig ofte er der dog tilbud især på helt store mængder. Der er ikke noget problem i at købe en pakke med 2-3 kg. oksekød, da det alligevel kan fryses ned. Besparelsen vil ofte være stor, og på den måde vil du hurtigt kunne rumme lidt mere plads i budgettet.

Hos tilbudsugen kan du altid finde de bedste tilbud bl.a. på oksekød, og den sammenligner priser fra stort set alle butikker i Danmark.

guide til få råd til kost og træningsudstyr og kom i bedre form2. Du kan sagtens klare det, selvom du ikke er rig

Du kan have nok så store ambitioner, men hvis du ikke har økonomien og baggrunden bag, så kan du ligeså godt give op. Sådan hænger det heldigvis ikke sammen, og vi har gang på gået fået bevist, at man kan nå langt, selvom man måske er vokset op uden fantastiske vilkår og mange penge.

Et af de seneste eksempler er verdensstjernen LeBron James fra NBA. Han voksede nemlig op hos en familie uden penge på lommen, og måtte arbejde hårdt for at få en hverdag til at hænge sammen.

Han har sidenhen udviklet sig til at blive den bedste spiller i NBA, og fra den kommende sæson tørner han ud for storholdet, Los Angeles Lakers. Lakers med LeBron James i spidsen giver odds 10.00 til at vinde NBA i år.

3. Tjen penge på at vejlede andre

Enten kan du gå den lange vej ved at uddanne dig til kostrådgiver eller personlig træner, eller du kan tage mindre opgaver ved at hjælpe folk, der blot har brug for et skub i ryggen.

Er du helt med på noderne på, hvad der er godt for kroppen og hvordan man bør træne, så kan du let tjene en skilling eller to ved at rådgive andre. Det behøver du ikke en uddannelse for, men du bør naturligvis sætte dine grænser.

Er det personer der blot skal have et skub i ryggen og et par råd til at ændre deres vaner med kost, så kan du helt sikkert hjælpe, men er det atleter der forsøger at blive professionelle eller er meget seriøse omkring det, så er du nødt til at have 100 % styr på det.

Vejledning kommer næppe til at gøre dig rig, men det kan bestemt hjælpe til at give lidt ekstra råderum i budgettet.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here