De bedste træningsbænke til styrketræning i eget hjem

En træningbænk er et træningsredskab, som bruges i forbindelse med styrketræning. Du kan fx lave bænkpres med vægtstang eller håndvægte, som er en rigtig god øvelse til bryst. Du kan også træningsbænken til at holde din vægtstang, når du laver bent over row eller bruge den til at støtte armen i db row.

Billig normal træningsbænkI denne artiklel finder flere forskellige træningsbænke, som jeg har opdelt efter hver forhandler.

Det er for at give dig et overblik af træningsbænke på det danske marked. Jeg har kigget nærmere på følgende forhandlere: getbig.dk, fitnessgruppen og nettofitness.dk.

Træningsbænke hos getbig.dk

De 3 nedenstående træningsbænke kan købes gennem getbig.dk. Getbig.dk er en af de store forhandlere på det danske marked, som har rigtig gode priser. Billigt og godt. Jeg kiggede hurtigt deres trustpilot anmeldelser og der var slet ikke noget at komme efter. Jeg fandt massere af tilfredse kunder som alt i alt har fået rigtig god service. Getbig.dk’s hjemmeside er også meget nem at finde rundt i. Der er en stor menu i toppen og en mere detaljeret sidemenu. I bunden af hjemmesiden finder du handel, levering og firma informationer. De har stort set alt når det kommer til træningsudstyr, så det er helt klart værd at kigge nærmere på.

Sammenklappelig træningsbænk

Sammenklappelig træningsbænkSammenklappelig træningsbænk

Gå til træningsbænke hos getbig.dk

Træningsbænken du ser på billedet er rigtig smart, da den kan nemt klappes sammen, så den ikke fylder ret meget. Det er rigtig dejligt at kunne gemme den væk, når du har brug for mere plads. Især hvis du skal holde fest, er det dejligt at der ikke står en stor træningsbænk og fylder. Træningenbænken er også nem at flytte rundt i forhold til andre træningsbænke. En normal træningsbænk skal skilles helt ad, før den kan flyttes rundt. Denne træningsbænk kan du bare klappe sammen, uden at skulle frem med det store værktøj.

Træningsbænken kan bruges til bænkpres, og kan klare op til 200 kg i belastning. Der er mulighed for at indstille bænken i forskellige niveauer, så træningsbænken passer bedst mulig til dig. Der er god stabilitet i bænken, så du kan være tryg imens du træner. Du kan også bruge træningsbænken til at lave dips, og den kan indstilles til mavetræning. I stedet for at skulle købe træningsudstyr til hver øvelser, får du hele her i en komplet træningsbænk som også kan klappes sammen.

Denne træningsbænk hjælper dig godt igang med at få en lækker krop, og du har samtidig plads til at feste en masse med venner og familie. Desuden er den sammenklappelige træningsbænk meget billig. Alt i alt er det en ganske fornuftig investering.

Billig Normal træningsbænk

Billig normal træningsbænkBillig normal træningsbænk

Gå til træningsbænke hos getbig.dk

Denne træningsbænk er den klassiske flade bænk, som anvendes til bænkpres. Den er mere stabil end den sammenklappelige træningsbænk, da den er mere kompakt. Du har nemmere ved at gå i et med vægtstangen, da du ligger mere stabilt i denne træningsbænk.

Den klarer desuden en belastning helt op til 250 kg. Så du har mulighed for at udvikle dig med tiden. Der er også mulighed for at købe ekstraudstyr i form at et træktårn, som kan monteres foran på træningsbænken.

Hvis dit primære fokus er bænkpres, er denne træningsbænk et bedre valg end den sammenklappelige træningsbænk. Jeg har selv trænet en del bænkpres på forskellige træningbænke, og de træningsbænke med rigtig god stabilitet har helt klart givet de bedste resultater. Denne ekstra stabilitet gør at man nemmere kan gå i et med vægtstangen, og man dermed løfte et par kilo ekstra. De ekstra kilo betyder alligevel en smule, hvis du træner over en længere periode.

Du får denne træningsbænk til en rigtig pris, og det er en god investeringen, som holder mange år frem. Du får ikke noget ret meget bedre end det her til prisen. Det er et rigtig godt valg, hvis du vil igang med bænkpres. Hvis jeg skulle og have en ny træningsbænk, vil jeg helt klart overveje denne træningsbænk.

Professionel træningsbænk

Professionel træningsbænkprofessionel træningsbænk

Gå til træningsbænke hos getbig.dk

Denne professionelle træningsbænk er af meget høj kvalitet, og kan derfor anvendes i et fitnesscenter. Du kan også bruge den privat, hvis du søger et rigtig godt stykke træningsudstyr.

Træningsbænken er beklædt med 4 røde puder, så du ligger bedst muligt, imens du træner. Det er desuden monteret fodpanel, så du kan blive spottet imens du træner. Det er derfor god mulighed for at køre max test, og du kan presse dig selv til det yderste.

I et fitnesscenter bliver træningsudstyret udsat for en stor belastning dagligt, som kan slide hårdt på udstyret hvis det ikke er af god nok kvalitet. Denne træningsbænk klarer en belastning helt op til 400 kg, som gør den til en rigtig god kandidat til et fitnesscenter.

Træningsbænke hos fitnessgruppen.dk

Fitnessgruppen.dk er stor spiller på det danske marked, som har et stort udvalg af træningsbænke. De har 9.6 ud af 10 stjerner på trustpilot, hvilket betyder at de leverer en rigtig god service til deres kunder. Deres hjemmeside har en menu i toppen, hvor du fx kan vælge udstyr til private eller professionelle. Der er en sidemenu med de forskellige kategorier.

Gå til træningsbænke hos fitnessgruppen.dk

Kombiner din træningsbænk med et vægtsæt

vægtsætJeg har lavet en gennemgang af komplette vægtsæt, hvis du mangler et vægtsæt. Et vægtsæt indeholder en vægtstang, vægtskiver, stjerneluk, håndvægte og sz-curl bar så du nemt kan komme i gang med styrketræning.

Det ene vægtsæt har en samlet vægt på 70 kg og det andet har en samlet vægt på 100 kg. Det er muligt at tilkøbe ekstra vægtskiver til begge vægtsæt. Når du køber et samlet vægtsæt er der også mange pengene at spare, da du ikke skal købe hver del separat.

Olympisk vægtstang og træningsbænk

Olympisk vægtstangDu kan også købe en olympisk vægtstang til træningsbænken. Det er en vægtstang i rigtig god kvalitet, som kan klare en belastning helt op til 500 kg. Det er disse vægtstænger de professionelle bruger til styrketræning og vægtløft.

Olympiske vægtstænger findes også i stort set alle fitness centre efterhånden. Når du en olympisk vægtstang har du også god mulighed for at komme godt i gang med dødløft. Det er en af de bedste træningsøvelser der findes.

Vægtstativ og træningsbænk

Vægtstativ til vægtskiver, vægtstænger og håndvægte.Et vægtstativ passer rigtig godt sammen med en træningsbænk. Her kan du nemlig have alle dine vægtskiver, så du nemt kan få fat i dem.

Et vægtstativ står typisk ved siden af træningsbænken, så du hurtigt kan putte flere kilo på stangen. Det er rigtig dejligt i pauserne, for så har du mere tid til at slappe, da du er fri for at lede efter vægtskiver.

Video review af træningsbænk

Jeg har fundet 2 forskellige video review af træningsbænke. De viser grundlæggende hvad en træningbænk er og giver noget inspiration til dig der søger en træningsbænk.

Øvelser på en træningsbænk

Her er en oversigt af øvelser, som du kan lave på en træningsbænk.

Bænkpress

Bænkpres er en fantastisk øvelse til bryst. Bænkpres er hvor du ligger på træningsbænken, og kører en vægtstang op og ned så du træner brystet. Den er super effektiv og giver rigtig godt til brystet.

Smalt bænkpres

Smalt bænkpres er også en god øvelse til bryst. Den fungere lidt på samme måde som bænkpres, hvor du i stedet holder smallere på vægtstangen. På den måde træner du brystet fra en lidt anden vinkel.

Bænkpress med kæder

Bænkpres med kæder er en øvelse, hvor der sidder kæder på hver side af vægtstangen. Det gør bænkpres øvelsen hårdere, når du presser, og lettere når du lader vægten køre ned. Det er en sjov øvelse og lidt anderledes øvelse.

Skull Chrusher

Skull Crusher er hvor du ligger på en træningsbænk, og kører vægten ned mod ansigtet og op igen. Det træner dine triceps, som sidder bag på armen. Den er også ganske effektiv, du skal dog passe på at du ikke får vægten i hovedet.

One arm DB rows

One arm DB rows er en rigtig god øvelse til ryg og arme. Du står med det ene ben på jorden og med knæet på træningsbænken. Du holder vægten i armen i den side hvor benet er i jorden. Den arm bruger du til at støtte på træningsbænken. Så kører du ellers vægten op og ned fra gulvet, så du træner arme og ryg.

Bench Dips

Bench Dips er en god øvelse til triceps. Øvelsen går ud på, at du sidder med ryggen til bænken. Mens du sidder ned, tager du begge arme op på træningsbænken, og presser så op og ned, så du træner dine triceps.

Maveøvelser på træningsbænk

Maveøvelser er også rigtig nemme at lave på en træningsbænk. Du kan fx ligge på bænken, og så kører benene op og ned i mens du holder fast med armene. Du kan også køre en bold med armene fra side til side, så du træner maven. Du kan også lave almindelige mavebøjninger på en træningsbænk.

Træningbænk og styrketræningsprogram

Et styrketræningsprogram er en vigtig del af træningen, da det hjælper dig med at få en effektiv og struktureret træning. Der er lavet rigtig mange styrketræningsprogrammer, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i hvad det er godt. Jeg har lavet en liste med gode styrketræningsprogrammer, som du bør kigge nærmere på, hvis du søger et styrketræningsprogram. Listen hjælper dig godt på vej, og du får et overblik af gode styrketræningsprogrammer. Et fullbody træningsprogram eller et 2 split træningsprogram er ganske fornuftigt at starte med. Der kan du også lave størstedelen af øvelserne på en træningsbænk.

I stedet for at du går ud og prøver dig frem, er det bedre at du følger et styrketræningsprogram der virker. Du skal huske at disse programmer er baseret på erfaringer over en lang periode af træning, og her har man fundet ud af hvad der virker og hvad der ikke virker. Så i stedet for at opfinde den dybe tallerken er det bedre at du bruger det som allerede virker. Det sparer dig i hvert fald en masse tid, og du vil få langt bedre resultater. Sådan er det med mange ting her i livet. Du kommer længst, hvis du følger en god plan, og hvis du bliver ved med at følge den.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here