Træningsbukser til mænd

Der er rigtig mange mænd, som laver styrketræning i træningsbukser, da de er praktiske på mange punkter. Jeg vil i denne artikel kigge nærmere på de praktiske ved træningsbukser, og så kommer jeg med nogle bud på gode træningsbukser til mænd, som du kan bruge til styrketræning.

Mesh Pants træningsbukser fra bodyman.dk

Mesh Pants fra bodyman.dk er en populær lavpris træningsbuks til mænd. Træningsbukserne er lavet af 100% mesh, som er det her helt fintvævet net. Det giver god åndbarhed til træningsbukserne, når du fx træner. Træningsbukserne er helt sorte med hvidt bodyman logo på højre ben. Der er lommer i buskerne, så du kan have telefonen med til træning.

Pris 399,00 DKK

Gå til forhandler

Better Bodies Classic Mesh(rød og sort) fra bodyman.dk

Mærket Better Bodies har flere forskellige typer af træningsbukser til mænd, som er værd at kigge nærmere på. Det er især deres Classic Mesh Serie i træningsbukser, som er populær i fitness branchen. De kan fås i flere forskellige farver fx rød og sort. Smarte forlommer med lynlås så telefonen ikke ryger på gulvet, når du træner. Bukserne er lavet af 100% Mesh Polyester, og der er Better Bodies logo nede af benene. Bukserne kan købes hos bodyman.dk i flere forskellige udgaver.

Pris 449,00 DKK

Gå til forhandler

Gasp Mesh Panel(sort) fra bodyman.dk

Mærket Gasp er også værd at kigge på, hvis du søger gode træningsbukser som mand. Her ser du deres Gasp Mesh Panel træningsbukser i sort udgave. De har lommer med lynlås, og er lavet af 100% Mesh Polyester. Denne udgaver er lavet i loose fit, hvilket giver godt med luft til benene, når du træner. Du kan købe dem via bodyman.dk.

Pris 529,00 DKK

Gå til forhandler

Lommer med lynlås er et must i træningsbukser

Det jeg personligt bedst kan lide ved træningsbukser, er at de som regel har gode lommer med lynlås, og det er meget praktisk. For så har du godt styr på dine nøgler, fitnesskort, musikafspiller, telefon og så kan man også lige have en proteinbar i lommen. Når der er styr på nøgler osv, kan du fokusere fuldt ud på træningen.

Der er fx nogle shorts som ikke har lommer, og det er træls, når man træner i et fitnesscenter. Så har man ikke et sted til at opbevare sin nøgle til skabet i omklædningsrummet. Så ender det tit med at man lige ligger nøglen et sted, mens man træner. Her er det så at man kan risikere at glemme sine ting. Der er mange ting, som bliver glemt i et fitnesscenter på den måde, da folk tit glemmer at de har lagt deres nøgle, fitnesskort osv, fordi de ikke har lommer i bukserne.

Træningsbukser giver varme

Danmark er et koldt land stort set hele året rundt, og derfor er det også meget praktisk at anvende træningsbukser. De giver for det første en masse varme, når du skal til og fra træning. Der er fx mange, som tager til træning i shorts midt om vinteren, fordi de bor tæt på fitness. Det er koldt for benene, og man kan risikere at blive syg af det. Derudover er man også kold, når man kommer til træning, som gør at det tager længere tid at varme op. Her er det langt smartere at investere i et par gode træningsbukser, så man ikke kommer afsted i shorts.

Træningsbukser giver også god varme, når du træner. Du bliver for det første varmet hurtigere op, når du træner i træningsbukser, og så holder du også nemmere på varmen imellem dine sæt. Hvis du træner ben, er det også en klar fordel at bruge træningsbukser, da du får den her ekstra varme til muskler og led i benene. Det kan godt hjælpe dig med at løfte et par kilo ekstra på en kold vinterdag.

Træningsbukser er behagelige at have på

En anden ting der er godt ved træningsbukser, er at de er behagelige at have på til træning, og så passer træningsbukser godt sammen med det meste træningstøj. Træningsbukser kravler fx ikke op, som shorts har en tendens til gøre. Det er især under bentræning at shorts kan finde på op kravle. Hvis man har glemt at træne ben, kan træningsbukser hjælpe med at skjule de små benmuskler.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here