Bedste træningselastik til genoptræning og forebyggelse af skader

Et træningselastik er et rigtig godt stykke træningsudstyr, da det hjælper dig med at genoptræne og forebygge skader. Hvis du har skulder, lyske eller knæ problemer, kan et træningselastik være en rigtig stor hjælp.

I forbindelse med genoptræning og forebyggelse af skader er et træningspas uden for stor belastning at foretrække. Da belastningen ikke er for stor, kan du træne de helt små muskler og sener, da de store muskelgrupper ikke gør alt arbejdet. Disse små muskler og sener skal trænes godt op, da de hjælper med at holde din krop stærk.

5 træningselastikker med håndtag fra getbig.dk

5 træningselastikker med håndtag

Pris: 299 DKK

Gå til forhandler

BodyTube Let Styrke fra fitnessgruppen.dk

BodyTube Let Styrke

Pris: 85 DKK

Gå til forhandler

BodyTube Middel Styrke fra fitnessgruppen.dk

BodyTube Middel Styrke

Pris: 95 DKK

Gå til forhandler

BodyTube Hård Styrke fra fitnessgruppen.dk

BodyTube Hård Styrke

Pris: 105 DKK

Gå til forhandler

BodyTube Ekstra Hård Styrke fra fitnessgruppen.dk

BodyTube Ekstra Hård Styrke

Pris: 115 DKK

Gå til forhandler

Træningselastik og skulderproblemer

Skulderproblemer kan i de fleste tilfælde løses med et træningselastik. Skulderen har en helt masse små muskler, som hjælper med at stabilisere skulderen. Hvis nogle disse muskler er for svage, skal der ikke ret meget til før man får ondt i skulderen. Skulderproblemer opstår typisk i forbindelse med tung løft eller kast. Du let forebygge skulderproblemer ved at lave øvelser med et træningselastik regelmæssigt. En skulderskade kan nemt holde dig ude for træningen i en 1 måned eller 2, før du kan begynde og træne nogenlunde igen.

Træningselastik og Lyskeproblemer

Lyskeproblemer er meget træls at døje med. De kan være rigtig smertefulde og kan tage rigtig lang tid at komme af med. Regelmæssigt træning af lysken er derfor en god ide. Et træningselastik er rigtig godt at bruge i forbindelse med træning af lyske. Et træningselastik bliver stærkere desto mere det strækkes, som er meget smart, da du gradvist kan øge belastningen i lyskeøvelserne. På den måde kan du hele tiden træne din lyske stærkere og stærkere.

Træningselastik og Knæproblemer

Et træningselastik kan også hjælpe med at forebygge knæproblemer, da du kan bruge det til at få fat i de helt små muskler og sener omkring knæet. Det er vigtigt at de er stærke, så du ikke får et vrid eller ondt i knæet. Der er ikke ret meget sport som kan dyrkes, når du har ondt i knæene.

Du behøves ikke kun at lave skadesforebyggende træning med et træningselastik. Du kan sagtens bruge det til at lave øvelser til de helt store muskelgrupper. Du kan lave øvelser til: ben, bryst, ryg, skulder, triceps, biceps, læg og mave. Så det er mere eller mindre hele kroppen.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here