Træningstights til bodybuilding

træningstights til bodybuilding

Her er der en oversigt med træningstights til bodybuilding, som du kan bruge i forbindelse med din styrketræning og cardio. Du finder både korte og lange træningstights. I oversigten finder du også forskellige brands, farver, mønstre, så du hurtigt kan få et overblik af, hvad der er på markedet af træningstights.

Læs også vores guide om træningstights til kvinder.

Lange træningstights til mænd

Hvis du er mand og er på jagt efter lange træningstights, kan du kigge nærmere på mærkerne Better Bodies, Skins og Moxy.

Better Bodies lange sorte tights

Better Bodies lange sorte tights

Sorte lange træningstights fra Better Bodies – lavet af 91% poyamid og 9% elastan. Disse træningstights har en lomme med lynlås i siden, så du kan have musik med til træning. Der er et Better Bodies logo på den ene lår og den ene læg.

Forhandler: bodyman.dk
Pris: 699 kr

Gå til forhandler

Better Bodies lange orange tights

Better Bodies lange orange tights

Bodyman.dk har også et par fede lange orange tights fra Better Bodies til salg. De er lavet med indvendig lomme, og træksnor så du kan spænde til omkring maven. Disse går under betegnelsen functional tights, og de er oplagte at købe, hvis du dyrker meget cardio og styrketræning. En god allaround træningstight i lang udgave.

Forhandler: Bodyman.dk
Pris: 849 kr

Gå til forhandler

Better Bodies lange camoprint tights

Better Bodies lange camoprint tights

Du kan også få de sorte træningstights fra Better Bodies i camo udgave. Det giver det her militær look, som mange personer godt kan lide at træne i. Der er lomme med lynlås på siden, så du kan have mobil eller musikafspiller med, når du træner. De kan købes hos bodyman.dk.

Forhandler: Bodyman.dk
Pris: 749 kr

Gå til forhandler

Skins tights lange sorte A400

Skins tights lange sorte

Bodyman.dk har også de populære Skins tights til salg i flere forskellige udgaver. Du kan fx købe Skins A400, som er den helt sorte tights fra Skins. De er indbygget med seneste nye kompressions teknologi, så du kan få mest muligt ud af din bentræning. Det er lige noget for dig, som går efter det bedste af det bedste.

Forhandler: Bodyman.dk
Pris: 999 kr

Gå til forhandler

Moxy lange tights national

Moxy lange tights national

Hvis du er på jagt efter lange træningstights med mønster på, kan du kigge nærmere på mærket Moxy. De har flere sjove udgaver af træningstights fx denne udgave med det danske flag på det ene ben, og så teksten Denmark på det andet ben.

Forhandler: Bodyman.dk
Pris: 599 kr

Gå til forhandler

Korte træningstights til mænd

Træningstights kan også fås i kortere udgaver, som du kan have på imens du træner. Blivstor.dk har kigget nærmere på flere forskellige udgaver af korte træningstights.

Better Bodies korte sorte tights

Better Bodies korte sorte tights

Hvis du er på jagt efter sorte træningstight i kort udgave, er disse Better Bodies tights værd at kigge nærmere på. De er noget billigere end de Skins træningstights i kort udgave, og så er de heller ikke så lange i benene. De giver dog stadig varme til lysken.

De korte tights fra Better Bodies kan også købes i camo udgave + sort og orange udgave.

Forhandler: Bodyman.dk
Pris: 299 kr

Gå til forhandler

Skins tights korte sorte A400

Skins tights korte sorte A400

Skins tights i kort udgave er helt klart et godt valg, hvis du er på jagt efter et par korte træningstights af højeste kvalitet. Perfekt til dig der løber og styrketræner meget.

Forhandler: Bodyman.dk
Pris: 749 kr

Gå til forhandler

Hvad er træningstights?

Træningstights er et elastisk stykke stof, som sidder tæt på kroppen. Det gør træningstights meget bevægelige og dejlige at have på. Træningstights kan fås i mange forskellige størrelser, farver og typer. Kort sagt er der 2 typer træningstights. Der er de korte og de lange. De korte træningstights minder meget om almindelige shorts, som så bare sidder tættere på kroppen. Lange træningstights minder om et par lange træningsbukser, som så også bare sidder tæt på kroppen. Træningstights er meget populære og de bruges af mange kendte bodybuildere.

Hvorfor bruge træningstights?

Træningstight hjælper med at give bodybuilderen eller styrketræningsløfteren’s muskler og led ekstra varme. Denne ekstra varme hjælper med at varme kroppen hurtigere op, og hjælper ligeledes med at holde på varmen under træning. Træningstights hjælper også med at forbedre restitutionstiden, og det betyder at kroppen bliver hurtigere frisk mellem hvert træningspas. Der er en helt masse sundhed og træningsmæssige fordele ved at bruge træningstights, og så er de også rigtig gode at træne i. Træningstights sidder som sagt tæt på kroppen, og de sidder derfor ikke i vejen når du træner. Det er især under øvelsen squat, hvor træningstights er rigtig dejlige at bruge. De kan nemlig holde til presset, som den dybe bevægelse i squat giver til træningstøjet. Man føler sig rigtig godt tilpas, når man træner i træningstights.

Hvor mange par træningstights?

Der er en god ide at have flere par træningstights, da det giver dig mulighed for at træne i træningstights selvom der er et par til vask. Træningstights skal vaskes lige som alt andet træningstøj, så det er godt lige at have 1-2 par ekstra.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here