Træningstights til kvinder – få mere ud af din bentræning

Træningstights til kvinder

Træningstights er en essentiel del af en fitness-kvindes garderobe. Tights er gode at træne i, da de sidder tæt og varmer omkring hele benet. Dog kan det være en jungle at finde rundt i. Hvilket mærke skal man købe? Hvilken farve? Hvilken størrelse skal man i det hele taget have? I denne artikel vil du kunne finde svar på mange af dine spørgsmål angående træningstights til kvinder.

Træningstights til kvinder

Populære træningstights til kvinder

Der findes så utroligt mange tights til kvinder, at det kan være svært at finde ud af, hvilke man skal købe.

Derfor kan vi starte ud med, at se på nogle af de mest populære tights, som du helt sikkert kan genkende fra nogle af dine yndlings atleter fra Facebook, Instagram og så videre.

Læs også vores guide om træningstights til bodybuilding.

Under Armour Womens Favourite Graphic Leggings Midnight Navy

Under Armour Womens Favourite Graphic Leggings Midnight Navy

Disse populære tights fra mærket Under Armour er virkelig et hit for tiden. Man ser flere og flere kvinder rende rundt i disse. Personligt mener jeg, at det er super fedt, at der kommer noget mere farve ind i det danske fitnesscenter, da mange før i tiden kun gik i sort, grå og hvidt træningstøj.

Disse træningstights fra Under Armour har et skønt mønster og yder den bedste komfort under din træning. De kan lige nu købes på Bodyman.dk til 499kr lige her: https://www.bodyman.dk/shop/under-armour-womens-35050p.html

Hummel Cloe Leggings – til dig der vil se godt ud under din træning

Disse tights fra Hummel er på det seneste blevet rigtig populære. Det tynde stof og det skønne mønster sidder perfekt rundt om dine ben og bagdel. Mønsteret på måsen giver visuelt din bagdel et lille løft, så den ser større og mere fyldig ud. Hummels eget logo ned ad begge ben gør, at benene synes længere og slankere. Disse tights er perfekt til dig, som ønsker at være kvinden med den bedste numse i træningscenteret, samt passer de til dig, som ikke vil give en formue for dit træningstøj.

De kan købes via Hummels hjemmeside

2XU Mid Rise Compression Tights Sort/sølv

2XU Mid Rise Compression Tights Sort

Med træningstights fra 2XU får du bare ikke bedre træningstights. 2XU lægger stor vægt på at alle deres tights er af 100 procent kvalitet. Disse tights lægger i den høje ende af prisskalaen, men giver dig til gengæld også flere fordele. Træningstights fra 2XU giver støtte til de store muskelgrupper, øger mængden af ilt der kommer til dine muskler, mindsker risikoen for skader og giver en bedre kontrol over dine muskler i benene. På den måde får man virkelig noget for pengene, når man anskaffer sig et par af disse træningstights. Bodyman.dk har dem ofte på tilbud. Du kan købe dem her:

https://www.bodyman.dk/shop/2xu-mid-rise-compression-33034p.html

Hvad er vigtigt ved køb af tights som kvinde?

Når du beslutter dig for at anskaffe dig et par tights, så skal du være opmærksom på følgende:

  • Kvalitet
  • Funktionalitet
  • Design
  • Størrelse

Kvaliteten skal være i tip top før jeg personligt gider at investere i et i par tights. Det er de færreste mennesker der ønsker, at deres tights sprækker midt under et squat. Du har måske læst på forskellige fitnessblogs, at de skal være “squat-sikre.” Det kan derfor godt betale sig, at investere lidt ekstra i sine tights, for netop at undgå dette.

Funktionalitet handler om dine tights kompressionsmetode samt handler det om dine tights måde at være svedabsorberende på. Nogle synes rigtig godt om kompressionstights, og deres mulighed for at optimere blodcirkulationen i benene, og dermed skabe udholdenhed under din træning. Dog skal man være opmærksom på, at nogle tights slet ikke indeholder kompression – dette vil typisk være de lidt billigere tights. Svedabsorberende tights er personligt noget, som jeg hellere ville lægge vægt på, da jeg ikke ønsker at man ser svedpletterne igennem tøjet. Jeg mener ligeledes at sveden hurtig kan være ganske generende, da tøjet dermed klistrer sig til kroppen. Nogle tights er lavet af stof, som gør det svedabsorberende, og det er derfor en god idé, at finde ud af om de tights man vil købe, har denne funktion.

Design er ikke nødvendigvis det vigtigste, men det er jo lækkert, at se bare en smule godt ud, når man er helt svedig og klam. Der findes mange forskellige designs på markedet efterhånden. Er du til knaldgule tights, så man virkelig kan se dig gå i gennem fitnesscenteret? Eller er du mere til de diskrete sorte? Man kan også være snedig og finde nogle tights med et design, som fremhæver din former og muskler. Her er specielt mærket Better Bodies et rigtig godt mærke at købe sine tights fra, da de virkelig fokuserer på at lave designs, som får de krop til at fremstå pænest.

Størrelsen er, som den plejer, jo meget individuel. Ofte plejer tights at være samme størrelse som dine bukser, leggings eller strømpebukser også er. Nogle mærker lader dog til, at være en smule større end din egen størrelse. Man må derfor eksperimentere sig en smule frem, og benytte sig af returretten på forskellige hjemmesider. Nogle mærker sælger størrelser, hvor der er lavet tights til kortere og længere ben. Eksempelvis sælger 2XU størrelser der hedder ST, MT, LT og dette “T” betyder, at modellen har længere ben, og derfor passer til dig, som muligvis har svært ved bukser, fordi du oplever at de plejer at stumpe i benene, fordi dine ben er for lange til den pågældende størrelse.

Hvilke mærker af fitnesstights til kvinder skal jeg gå efter?

Mærket er ligesom med størrelsen meget individuel. Det handler meget om, hvad du er til af forskellige træningstights. En god hjemmeside, at overskue forskellige mærker på, er webshoppen: Bodyman.dk fordi de netop har de mest kendte mærker indenfor sportstøj samlet på ét sted.

Selv har jeg gode erfaringer med mærkerne:

  • Better Bodies
  • Under Armour
  • Nike
  • 2XU
  • Gymshark

Jeg mener at disse fem mærker laver fantastiske tights, selvom de oftest ikke er i den helt billige ende, men som man siger: “Man får, hvad man betaler for.” Giver man lidt ekstra for et par tights, så vil disse også holde rigtig længe, hvilket jeg føler, godt kan betale sig, når man træner meget.

Følg mig gerne på min Instagram: https://www.instagram.com/vanessagantzel/?hl=da

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here