Udendørs Træningsudstyr

Udendørs træning er en sjov og effektiv måde at træne på. Det kan gøres derhjemme, hvor hele familien kan være med. Her finder du udendørs træningsudstyr, så du kan komme godt i gang med udendørs træning.

GardenGym fra abilicaonline

GardenGym træning

Gardengym er et godt eksempel på udendørs træningsudstyr, som du kan have stående i haven. Den er lavet som en hver anden multistation, hvor du kan lave flere øvelser samtidig på samme træningsudstyr. Du kan fx lave armbøjninger, som manden gør det på den ene billede. Du kan også vende dig om, så du trækker dig selv op ad i stedet for. Bænken du ser foran på GardenGym, kan du ligge på, hvor du så kan tage mavebøjninger. Du kan folde den øverste del af bænken ind, så du også kan lave rygbøjninger. Stangen der går fra side til side, kan du bruge til at lave armhævninger med. Disse øvelser er bare en brøkdel af, hvad du kan lave i garden gym. Hvis du mangler mere inspiration kan du se ovenstående video, hvor du testpersoner bruger GardenGym.

GardenGym passer perfekt til haven, hvor du så kan træne alene eller sammen med venner og familie. Det kan være en god ide at træne sammen med en anden person, da det gør at i kan hjælpe hinanden med øvelserne og kan ligeledes presse hinanden under træningen. GardenGym er super nem at samle, og det tager heller ikke lang tid at pakke den sammen igen. GardenGym kan også nemt flyttes rundt, når du fx skal slå græs eller holde en stor havefest.

Der medfølger multitrainer straps, som fx bruges til at tage armbøjninger med. Der medfølger også multitrainer tupes, som er et elastik, der kan bruges til elastikøvelser. For at du kan få inspiration og hjælp til øvelser medfølger der også en træningsmanual. Du får alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med udendørs træning.

Hvem er abilicaonline.dk?

abilicaonline.dk er en dansk forhandler, som sælger træningudstyr igennem deres webshop og i deres egen butik. De holder til nede i Århus, hvor de har en stor butik på 650m2, hvor du har mulighed for at se produkterne. Blivstor.dk har lavet lidt research omkring kundetilfredsheden hos ablicaonline.dk, og her har vi kigget på deres trustpilot profil. Her er det tydeligt at se, at kunderne er tilfredse med at handle hos abilicaonline. 5 stjerner og en rating på 9.6 ud 10 som er yderst imponerende. Du kan roligt handle hos abilicaonline.dk.

Mine erfaringer med udendørs træningsudstyr

Mit navn er Thomas Bonderup, og det er mig som skriver her på blivstor.dk. Jeg træner selv rigtig meget ude om sommeren. Især i den seneste sommer, hvor vejret har været helt perfekt meget af tiden. Måden jeg trænede på, var at jeg flyttede alt mit træningsudstyr udenfor, så det i princippet blev til udendørs træningsudstyr. Jeg har sådan et halvtag derhjemme lige ud til haven. Her står mit bænkpres sæt, og så har jeg lavet min egen pull up stang, hvor jeg kan lave pull ups og chin ups. Her har jeg givet den gas hele sommeren med træning stort set hverdag. Her har jeg lavet mig eget lille træningsprogram. Du kan finde styrketræningsprogrammer her og et eksempel på en kostplan her.

Træningen bestod af en squats uden vægt, dødløft og bænkpres med vægt, pull ups og chin ups. Derudover har jeg lavet en masse øvelser på græsplænen. Armbøjninger, mavebøjninger, rygbøjning, coretræning osv. Ved siden af dette har jeg løbet, cyklet og svømmet, så jeg også har fået noget motion ind over. Mere kompliceret behøves det ikke at blive. Det er måden, som jeg har gjort det på. Hvis du ikke har noget træningsudstyr, og gerne vil træne i haven, synes jeg du skal kigge nærmere på GardenGym, som skrev om tidligere. Den er perfekt til træning i baghaven.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here