Forebyg ridser og slid på gulvet med underlagsmåtter

En underlagsmåtter beskytter gulvet, så du ikke slider eller laver ridser i gulvet. De er også rigtig gode da de dæmper for lyden. Det kan larme rigtig meget, når jern/vægte mødes med en hård overflade. Underlagsmåtter anvendes især rigtig meget i fitnesscentre i squat racks, og områder hvor der trænes med håndvægte og vægtstænger. Underlagsmåtter giver også et godt fodfæste, og det er både i almindelig træningssko og i vægtløftersko. Det er rigtig dejligt, når du laver øvelsen squat.

Gå til forhandler af underlagsmåtter

Underlagsmåtter er også rigtig gode som underlag til træningsmaskiner. Lige fra motionscykler, crosstrainere, romaskinertræningsbænke osv. Du undgår at der kommer sved på gulvet eller vand fra vandflasker som står på gulvet. Det er en virkelig god sikkerhed af gulvet.

Underlagsmåtter er meget blødere end de hårde gulvoverflader, og er derfor bedre at ligge på, hvis du laver øvelser på gulv. Du kan hurtigt få ondt, hvis du laver træningsøvelser hvor knæ og albuer er i direkte kontakt med en hård overflade gulv. Hvis du derimod ligger på en måtte, får du ikke ondt i albuer og knæ.

Underlagsmåtten er forholdsvis stor, da du får 6 ruder og 10 kantafslutninger. En rude er 64×64 cm. Hver rude kan nemt sættes sammen, og du kan derfor bygger underlagsmåtten i den facon som passer dig bedst. Du kan nemt gemme underlagsmåtten væk, da den kan skilles ad i så mange dele. Du har selvfølgelig mulighed for at købe flere sæt, hvis du ønsker et endnu større underlag.

Jeg har selv en træningsbænk med vægtsæt til at stå på mit værelse hjemme hos mine forældre, og jeg skal da ærligt indrømme, at der et par slemme buler i mit gulv. Hele 2 gange har jeg tabt en 10 kg vægtskive direkte på mit trægulv, og enkelt gang røv vægtstangen på gulvet. Det har resulteret i 3 store buler, og det er virkelig dumt jeg ikke har investeret i en underlagsmåtte. så havde jeg ihvertfald for 3 dumme pulver midt på trægulvet. Det larmer faktisk mere end man regner med, når man træner direkte på gulvet. Mine har tydeligt kunne høre når jeg har trænet på første sal. Hvis du vil undgå disse problemer kan jeg klart anbefale en underlagsmåtte.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here