De bedste vægtstativer til opbevaring af vægtskiver, vægtstænger og håndvægte

Et vægtstativ bruges til at holde vægte i forbindelse med styrketræning. Det er typisk vægtskiver, håndvægte og vægtstænger som finder plads i et vægtstativ. Et vægtsæt passer rigtig sammen med et vægtstativ. Et vægtstativ hjælper også med at gøre vægtene lettere tilgængelige, da de nemt kan løftes af. Det giver en mere flydende træning, da atleten fx ikke skal løfte vægtskiver direkte fra gulvet. Vægtstativet hjælper også med at holde orden i træningscenteret, så vægtene ikke ligger i øst og vest.

Jeg fundet 3 vægtstativer hos de store forhandlere af træningsudstyr af Danmark, så du kan få et overblik af hvad der er af vægtstativer på det danske marked. Fælles for dem alle er at de passer godt ind i et fitnesscenter eller et homegym, og så koster de ikke alverden.

Sort vægtstativ til vægtskiver med 6 holdere


Set hos getbig.dk

Pris 449 DKK

Gå til forhandler

Hvidt vægtstativ til vægtskiver med 6 holdere


Set hos getbig.dk

Pris 449 DKK

Gå til forhandler

Abilica W8 Support vægtstativ med 7 forskellige holdere til vægtskiver


Set hos abilicaonline.dk

Pris 495 DKK

Gå til forhandler

Abilica W8 & Bar – Plads til 6 vægtstænger og 6 holdere til vægtskiver


Set hos abilicaonline.dk

Pris 895 DKK

Gå til forhandler

Abilica MultiRack – Vægtskiver, håndvægte og vægtstænger


Set hos abilicaonline.dk

Pris 1495 DKK

Gå til forhandler

Vægtstativ pyramide


Set hos fitnessgruppen.dk

Pris 499 DKK

Gå til forhandler

Inspire vægtstativ


Set hos fitnessgruppen.dk

Pris 1295 DKK

Gå til forhandler

Kettler vægtstativ


Set hos fitnessgruppen.dk

Pris 1895 DKK

Gå til forhandler

Vægtstativ til vægtskiver, vægtstænger og håndvægte

Vægtstativ til vægtskiver, vægtstænger og håndvægte.

På billedet ser du det komplette vægtstativ, som giver dig mulighed for at have forskelligt vægtudstyr samlet et sted. Det er en stor fordel i forhold til de 2 andre vægtstativer. Vægtstængerne kan stå direkte op i luften, og det giver rigtig meget plads, da en vægtstang nemt kan fylde meget når den ligger på gulvet. Et godt tip er at stille vægtstativet i hjørnet af dit rum, med vægtstængerne ind imod hjørnet. Så kan du nemt holde styr på flere vægtstænger ad gangen.

Du har også nemmere ved at rengøre dit rum, når alle vægte står samlet et sted. Du skal ikke flytte rundt på tingene, når du støvsuger eller vasket gulv. Din ryg bliver heller ikke så udsat, da du ikke skal lave løft af tunge vægtskiver helt nede fra jorden af.

Hvis du har meget træningsudstyr og mangler et sted til at opbevare det, er dette vægtstativ et rigtig godt valg.

Sort vægtstativ til vægtskiver

Sort vægtstativ til vægtskiver

Simpelt og lækkert vægtstativ, som passer perfekt til vægtskiver. Det er derfor oplagt at vægtstativet står ved siden af en træningsbænk eller ved siden af et squat rack. Så kan du nemt skifte vægtskiverne i forbindelse med træningen.

Jeg starter altid med at tage et par opvarmningssæt i squat og bænkpress, og her er det dejligt at have et vægtstativ til rådighed, da det giver hurtig adgang til vægtskiverne. Mine pauser imellem sættene bliver lige lange, og jeg får mere ud af min træning.

Når jeg er færdig med træningen sætter jeg altid vægtskiverne på plads for så ved jeg hvor jeg har dem.

Hvidt vægtstativ til vægtskiver

Hvidt vægtstativ til vægtskiver

Dette vægtstativ har 3 pladser på hver side til at putte vægtskiverne på. Det er lidt mere simpelt i forhold til det sorte vægtstativ. Her er der 2 pladser i bunden til de helt store vægtskiver, hvor den sorte har 3 pladser. Hvis du har mange små vægtskiver er det her vægtstativ at foretrække. Det har også den hvide farve, som meget træningsudstyr udstyr også har. Så passer det i hvert fald sammen farvemæssigt.

Du skal huske at et vægtstativ er noget som holder i rigtig mange år frem, så på det punkt er det en ganske fornuftig investering. Du får meget bedre styr på dine vægtskiver, og dermed mindre rod. Du skal heller ikke bruge tid på at lede efter vægtskiver, da du ved hvor du har dem.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here