Verdens største bodybuilder

Her er der en top 5 liste af verdens største bodybuildere gennem tiden. Hvis du er på jagt efter verdens største bodybuilder, så er du kommet til det rette sted. Blivstor.dk har også en liste med kendte danske bodybuildere.

1. Ronnie Coleman

Ronnie Coleman tog i sin tid bodybuilding til det næste level, og det er også derfor han ligger nr 1 som verdens største bodybuilder nogensinde. Han havde en konkurrence vægt på de 130-140 kg og så vejede han 150 kg+ i hans off season. Selvom han vejede så meget, havde han stadig en meget lav fedtprocent. Verdens største bodybuilder formåede at vinde 8 Mr. Olympia titler i sin karriere.

2. Günter Schlierkamp

Günter Schlierkamp får andenpladsen i top 10 listen over verdens største bodybuildere. Han er en tysk bodybuilder, som havde sin storheds i 90’erne og i start 0’erne. Han vejede op til konkurrence 136 kg, og så lå han på de 150 kg i off season. Et stort tysk brød.

3. Markus Ruhl

Markus Ruhl har fået en plads i toppen med hans 127 kg til konkurrence og 145 kg i off season. Han er også tysker, og han har været med i Mr Olympia op til flere gange.

4. Kai Greene

Kai Greene er også en stor fyr på trods af sin lave højde. Han er 173 cm høj, og han har en konkurrence vægt på 125 kg. I off season har han vejet helt op til 145 kg, hvilket er rigtig meget i forhold til hans højde. Kai Greene får en fjerdeplads på grund af de mange kilo fordelt på få cm. Han må have noget seriøst bodybuilding tupperware for at holde styr på alt det mad han spiser.

5. Lou Ferrigno

Lou Ferrigno får en femteplads med hans 1,94 cm i højde og en 125-130 kg i konkurrence vægt – 140 kg i off season. Han er også kendt som skuespiller, hvor han har været med i mange Hulk film. Lou Ferrigno er hvis det tætteste vi kommer en ægte Hulk.

Hvis du vil se de store bodybuildere i action, er der mange gode bodybuilding dokumentarer, hvor du får et indblik i deres liv og træning. Hvis du vil se noget action mellem 2 store bodybuildere, skal du se disse klips fra Mr Olympia 2014 med Kai Greene og Phil Heath. Jeg faldt også over denne artikel med top 10 bodybuildere med de bedste brystkasser, nu når snakken går på store bodybuildere.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here