Zyzz & Chestbrah: The Legacy Continues

Zyzz er en legende indenfor bodybuilding. Han er desværre død, men der er lige kommet en ny video Zyzz & Chestbrah: The Legacy Continues, som er super fed. Det er en video med helt nye billeder og videoer af Zyzz, som aldrig er set før. Det er hans bror Chestbrah, som står bag videoen. Han har skabt et nyt fitness omkring hans selv og hans bror zyzz. Det hedder http://www.ShavershianFitness.com, og her kan du købe merchandise, få lavet kostplan og meget mere.

Videon viser træning med zyzz og chestbrah, og så er Jeff Seid også er med i videon, som er meget kendt ung bodybuilder. Så ser vi ellers i videoen, hvordan zyzz gav den gas i sin tid med træning, fester og højt humør. Chestbrah og Jeff Seid fortsætter så legacy’en med samme livssstil. Alt i alt rigtig fed video som giver en stor motivation til få drømmekroppen og livsstilen som følger med.

Zyzz videoer på youtube

Der er rigtig mange zyzz videoer på youtube, hvis du ønsker at se mere fra ham. Der er lavet mange videoer af ham, og du kan også finde playlister med det musik han hørte. Jeg ser nogle af videoerne i ny og næ, da jeg synes det er meget underholdende, og så er de rigtig gode lige inden træning. Du kan fx se den Zyzz – The Legacy som er videoen, som lagde op til Zyzz & Chestbrah: The Legacy Continues.

Hvis du vil opnå en form som Zyzz og Chestbrah, skal du arbejde rigtig hårdt, og det giver den max gas med styrketræning og kost. På blivstor.dk finder du massere af træningsudstyr til styrketræning. Et vægtsæt eller et par håndvægte er en god start, hvis du vil i gang med styrketræning.

Giv en kommentar

Please enter your comment!
Please enter your name here